Το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο για εσένα και τον καλό σου!

Το πιο ρομαντικό ξενοδοχείο για εσένα και τον καλό σου!

Ο ιδανικότερος προορισμός για όλα τα ερωτευμένα ζευγάρια «χτυπάει» στην καρδιά του Αιγαίου και δεν είναι άλλος από την ειδυλλιακή Σαντορίνη.

Αν μέχρι τώρα πίστευες ότι μόνο ένας ευρωπαϊκός προορισμός όπως το Παρίσι ή η Ρώμη μπορούν να σου προσφέρουν τις παραμυθένιες διακοπές που ονειρεύεσαι να ζήσεις με τον καλό σου, κάνεις λάθος φίλη μου! Ο ιδανικότερος προορισμός για όλα τα ερωτευμένα ζευγάρια «χτυπάει» στην καρδιά του Αιγαίου και δεν είναι άλλος από την ειδυλλιακή Σαντορίνη. Σκέψου μόνο πόσα ζευγάρια από κάθε άκρη του κόσμου, μαζεύονται στα λιθόστρωτα καλντερίμια της κάθε χρόνο, με σκοπό να δώσουν μία ρομαντική «απόχρωση» στη σχέση τους από το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα του «ηφαιστειακού» νησιού. Η Σαντορίνη έχει μία πολύ ιδιαίτερη ενέργεια που αφυπνίζει σε όλους την πιο τρυφερή και ευαίσθητη πλευρά τους.

Ωστόσο, εξαιτίας του ότι είναι ένας τόσο δημοφιλής προορισμός, είναι πολύ εύκολο να πέσετε σε μία καλοστημένη τουριστική… παγίδα και τα όνειρα για τις παραμυθένιες διακοπές να πάνε στράφι. Αν λοιπόν επιλέξεις για το επόμενο ταξίδι σας τη Σαντορίνη, ένα είναι το ιδανικό μέρος που πρέπει να επιλέξεις για τη διαμονή σας και αυτό δεν είναι άλλο από το Grace Santorini, το πολυβραβευμένο boutique ξενοδοχείο, που βρίσκεται «σκαρφαλωμένο» στη περιοχή της Καλντέρας. Στο συγκεκριμένο σημείο του νησιού, θα έχετε την ευκαιρία εσύ και ο αγαπημένος σου να ζήσετε στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και… έρωτα, με φόντο την πιο εκπληκτική θέα που «κόβει» κυριολεκτικά την ανάσα.

anasaaaa

Η διαμονή στο Grace Santorini, ξεπερνάει κάθε προσδοκία, αφού καταφέρνει και συνδυάζει με το πρωτότυπο design του, τη γνήσια ντόπια παράδοση με τη σύγχρονη πολυτέλεια, πηγαίνοντας την έννοια της «περιποίησης» σε άλλο επίπεδο. Τα πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτια και οι ευρύχωρες σουίτες, διαθέτουν μία μοναδική κομψότητα και απλότητα που χαρακτηρίζει όλα τα Grace ξενοδοχεία ανά τον κόσμο και τα κάνουν να ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα.

yp

Το Santoro, το βραβευμένο εστιατόριο του ξενοδοχείου διαθέτει ένα gourmet δελεαστικό μενού με την υπογραφή του Σπύρου Αγιούς. Ο διακεκριμένος σεφ παντρεύει με μαεστρία τις αυθεντικές κυκλαδίτικες πρώτες ύλες με τη διεθνή κουζίνα, δημιουργώντας πιάτα που θα σας μείνουν πραγματικά αξέχαστα. Το 363 Champagne Lounge από την άλλη, το πρόσφατα βραβευμένο bar, περιλαμβάνει στον κατάλογό του μία τεράστια ποικιλία από σαμπάνιες και cocktails διά χειρός του διάσημου mixologist Salvatore Calabrese. Όλα τα παραπάνω μπορείτε να τα απολαύσετε ατενίζοντας τον μπλε ορίζοντα να μπερδεύεται με το γαλάζιο του Αιγαίου, κάνοντας κράτηση σε ένα από τα τραπέζια που υπάρχουν δίπλα από την πισίνα υπερχείλισης του ξενοδοχείου.

ksenodo

Όπως ήταν αναμενόμενο, από ένα τόσο πολυτελές ξενοδοχείο δεν θα μπορούσε να λείπει ένας χώρος που φροντίζει για την προσωπική ευεξία των επισκεπτών του. Το Grace Santorini, περιλαμβάνει στις εγκαταστάσεις του ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο και ένα spa, στο οποίο μπορείς εσύ και ο καλός σου να γυμναστείτε παρέα και αντίστοιχα να απολαύσετε θεραπείες ευεξίας υψηλών προδιαγραφών, χάρη στο εξειδικευμένο προσωπικό του ξενοδοχείου. Για παράδειγμα, πώς θα σου φαινόταν να παρακολουθούσατε ένα ιδιωτικό yoga ή pilates session από έναν καταρτισμένο instructor που θα σας κατεύθυνε σύμφωνα με τις ικανότητες και τις ανάγκες σας;

anagkessss

Αν εσύ και ο αγαπημένος σου είστε ένα δραστήριο ζευγάρι που θέλει να γνωρίζει όσο περισσότερο μπορεί τον τόπο που επισκέπτεται, το Grace Santorini έχει δημιουργήσει μία σειρά από δραστηριότητες που καλύπτουν όλα τα γούστα και βασίζονται στην ιστορία, την κουλτούρα, τη γαστρονομία και τις ομορφιές του πιο ρομαντικού νησιού που υπάρχει στο χάρτη. Τα Bespoke Experiences, σας επιτρέπουν να ζήσετε μία winetasting εμπειρία, να ταξιδέψετε στο… παρελθόν ακόμη και να ανοίξετε πανιά για τη γειτονική Μύκονο και την Ίο! Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορέσετε να ανακαλύψετε όλα τα μυστικά του νησιού και να έρθετε σε άμεση επαφή με το ιδιαίτερο vibe του.

vibe

Μπορεί να φαντάζει απίστευτό όμως όλα αυτά βρίσκονται μόνο ένα «καράβι» μακριά! Αν θες να ζήσεις με τον καλό σου μία συναρπαστικά ρομαντική εμπειρία, δεν χρειάζεται να το σκεφτείς περισσότερο, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο ομορφότερο νησί της Ελλάδας, τη Σαντορίνη ή αλλιώς το «καταφύγιο» των ερωτευμένων!