Το Τατουάζ: Οι εκβιασμοί των απαγωγέων, ο βιασμός και οι φόβοι για τη μικρή Λήδα

Το Τατουάζ: Οι εκβιασμοί των απαγωγέων, ο βιασμός και οι φόβοι για τη μικρή Λήδα

Η απαγωγή των δύο κοριτσιών δεν εξελίσσεται όπως περιμέναμε. 

Ένα ακόμη επεισόδιο από την σειρά «Το Τατουάζ» έρχεται απόψε στις οθόνες μας και ήρθε για εμάς, εδώ στο Queen.gr, η ώρα να σου κάνουμε μερικές αποκαλύψεις. Τι θα συμβεί απόψε; Ποιες οι εξελίξεις για την απαγωγή;

O Αλέξανδρος μετά από πολλές προσπάθειες, κόπους και πιέσεις καταφέρνει να πείσει τον αρχηγό των απαγωγέων να πάρει τα μισά χρήματα ώστε να αφήσει τουλάχιστον τη μικρή Λήδα να επιστρέψει σπίτι της. Την ίδια ώρα που εκείνη παραπονιέται έντονα για πόνους στην κοιλιά.

Δες πόσο μοιάζει η Λήδα του Τατουάζ με την αδερφή της

Ο Αλέξανδρος ακολουθεί τις οδηγίες του αρχηγού των απαγωγέων και φτάνει στο σημείο όπου θα δινόντουσαν τα χρήματα. Στο μεταξύ η Όλγα με τον Στέφανο και ο Θεοχάρης με την Αμαλία περιμένουν με αγωνία, φοβούμενοι μήπως κρύβεται κάποια παγίδα των απαγωγέων, πίσω από τη συμφωνία. Και ο Αλέξανδρος εν τέλει έρχεται αντιμέτωπος με μία δυσάρεστη έκπληξη και υποκύπτει στον εκβιασμό τους.

Η αστυνομία έχει βρει το σπίτι όπου κρατούνται τα δύο κορίτσια και πλέον τους παρακολουθεί στενά. Η Άννα έρχεται αντιμέτωπη με τον κίνδυνο του βιασμού.

Στο μεταξύ, ο Σέκερης και η Αθηνά παρακολουθούν τη δράση των απαγωγέων από ένα παρατηρητήριο που κρυφά έχουν στήσει απέναντι από το σπίτι στο Σούνιο. Όταν ο Αλέξανδρος φτάσει, στο τελικό σημείο που του έχει υποδείξει ο αρχηγός των απαγωγέων, τον περιμένει μια εξαιρετικά δυσάρεστη έκπληξη.

Τέλος, ο Νικόλας γίνεται μάρτυρας μιας ύποπτης κίνησης στο καμαρίνι του Σωκράτη, χωρίς να γνωρίζει πως πίσω από αυτό κρύβεται ο Ορφέας

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr