Οι ιστορίες αυτών των ανθρώπων θα σε κάνουν να πιστέψεις στη γεύση του καλού!

Οι ιστορίες αυτών των ανθρώπων θα σε κάνουν να πιστέψεις στη γεύση του καλού!

Η αλήθεια είναι, όμως, πως μόνο όταν υπάρχει αγάπη και πάθος για τη δουλειά σου, μπορείς να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα.

Πόσες φορές έχεις «πιάσει» τον εαυτό σου να παραπονιέται για θέματα του γραφείου; Και πόσες ακόμη έχεις πάει στην εργασία σου με την αρνητικότητα «ζωγραφισμένη» στο πρόσωπό σου; Αν οι παραπάνω ερωτήσεις… αγγίζουν τις ευαίσθητες χορδές σου, τότε μάθε πως δεν είσαι η μόνη που αισθάνεται έτσι.

Εκατομμύρια άνθρωποι στον κόσμο νιώθουν το ίδιο. Η αλήθεια είναι, όμως, πως μόνο όταν υπάρχει αγάπη και πάθος για τη δουλειά σου, μπορείς να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα. Γιατί φίλη μου, η γεύση του καλού πηγάζει μόνο από την αγάπη!

Τη σημασία του να αγαπάει κάποιος ό,τι κάνει στη ζωή του, μας τη θύμισαν οι ιστορίες δύο ανθρώπων που διαβάσαμε πρόσφατα στο Διαδίκτυο και οι οποίες είχαν να κάνουν με προϊόντα που εδώ και χρόνια κατέχουν μία ξεχωριστή θέση στις καρδιές -και τα τραπέζια- μας. Και ναι, οι ιστορίες αυτές ήταν αρκετές για να μας κάνουν να πιστέψουμε στη γεύση του καλού και κυρίως, να προσπαθήσουμε να δούμε ξανά την εργασία μας με μία πιο θετική «ματιά»!

Σίγουρα, λοιπόν, αξίζει να αφιερώσεις λίγα λεπτά από τον χρόνο σου για να γνωρίσεις τον κύριο Γιάννη και τον κύριο Χαράλαμπο! Γιατί η αγάπη αυτών των ανθρώπων για ό,τι κάνουν, είναι αυτή που κάνει τελικά τα προϊόντα τους μοναδικά.

Για τον κύριο Γιάννη, τίποτα δεν συγκρίνεται με τη ζεστασιά της καρδιάς

Από τον Δεκέμβριο του ’92 ο Γιάννης Κοσινάς διανύει κάθε μέρα πολλά χιλιόμετρα λόγω της εργασίας του. Παρά την κούραση, όμως, για εκείνον τα χιλιόμετρα αυτά είναι γεμάτα καλό.

Μέχρι σήμερα, ο 52χρονος -ο οποίος εργάζεται ως προϊστάμενος γραφείου κίνησης και συντήρησης οχημάτων- αναφέρεται με τεράστια αγάπη στην ημέρα της πρόσληψής του. Για την ακρίβεια, κάνει λόγο για το «καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο» της ζωής του και δεν μπορεί να πιστέψει ότι τόσα χρόνια και τόσες χιλιάδες χιλιόμετρα μετά, αισθάνεται ακριβώς το ίδιο!

Το γεγονός αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στους ανθρώπους που γνώρισε στα μικρά και απομακρυσμένα χωριά της Ελλάδας, τα οποία κάθε μέρα επισκέπτεται. Εκεί όπου βλέπεις πόσο μεγάλη καρδιά έχουν οι άνθρωποι. «Νοιαζόμαστε για αυτούς και μας νοιάζονται», σημειώνει και δηλώνει περήφανος που η εταιρεία του παραμένει πιστή στις αρχές της, δίνοντας προτεραιότητα στους ανθρώπους της.

βββ copy

Ο κύριος Χαράλαμπος αισθάνεσαι σαν να ξεκίνησε χθες να εργάζεται

Ο κύριος Χαράλαμπος Δάμος εργάζεται στην ίδια εταιρεία εδώ και 30 χρόνια. Από τότε μέχρι σήμερα, λοιπόν, αγαπάει την εργασία του και την κάνει με πάθος -σε σημείο που αισθάνεσαι σαν να ξεκίνησε χθες να εργάζεται! Και όχι μόνο αυτό, αλλά νιώθει πως αν αρχίσει να μιλάει για τους ανθρώπους με τους οποίους έχει συνεργαστεί, θα τον πάρουν τα δάκρυα, αφού είναι σαν να μιλάει για την οικογένειά του.

«Από τότε που ξεκίνησα, όλοι ήμασταν ένα, από τα αφεντικά, μέχρι και τους γαλατάδες στα πιο απομακρυσμένα χωριά, όλοι είχαμε τον ίδιο στόχο», λέει και εξηγεί πως ο στόχος αυτός ήταν το να κάνουν τα προϊόντα τους να ξεχωρίσουν.

Διότι μπορεί σήμερα η επιχείρηση στην οποία εργάζεται να έχει μεγαλώσει πολύ, ωστόσο, παλιότερα, το υπερσύγχρονο σήμερα εργοστάσιό της έμοιαζε περισσότερο με ένα… μικρό, οικογενειακό τυροκομείο. Όπως για τον κ. Γιάννη, βέβαια, έτσι και για τον κ. Χαράλαμπο, το πιο σημαντικό στοιχείο στην ιστορία του είναι το ότι νιώθει περήφανος για τις επιλογές του μέχρι σήμερα και κυρίως, πως αισθάνεται υπέροχα βλέποντας τα προϊόντα που παράγει με τόση αγάπη να ταξιδεύουν μέχρι τα πέρατα του κόσμου και να εκπροσωπούν τη γεύση του καλού.

00007777

Τι σημαίνουν όλα αυτά; Πώς όταν αγαπάς την εργασία σου και την κάνεις με πάθος, τότε το αποτέλεσμα μπορεί να έχει μόνο τη γεύση του καλού και αυτό, θα σε κάνει να νιώσεις περήφανη για τον εαυτό σου, ό,τι και αν κάνεις.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει με τους ανθρώπους της ΔΩΔΩΝΗ οι οποίοι παράγουν κάθε μέρα για εμάς αγνά και υψηλής ποιότητας προϊόντα. Μπες, λοιπόν, στο www.tasteofgood.gr για να μάθεις ολόκληρες τις ιστορίες των ξεχωριστών αυτών ανθρώπων και κυρίως, να γνωρίσεις τι είναι αυτό που κάνει τη γεύση της ΔΩΔΩΝΗ τόσο ξεχωριστή!