Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2019: To Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ έδωσε δυναμικό «παρών» με το AVRA WAVE

Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2019: To Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ  έδωσε δυναμικό «παρών» με το AVRA WAVE

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ βρέθηκε στον 8ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας και με τη δύναμη του AVRA WAVE ενίσχυσε την προσπάθεια των δρομέων

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, της Coca-Cola Τρία Έψιλον, αγκάλιασε για ακόμη μια φορά τους δρομείς που έτρεξαν στον 8ο Ημιμαραθώνιο Αθήνας, παρέχοντας τους την απαραίτητη ενυδάτωση και προτρέποντάς τους να ξεπεράσουν τα όριά τους. Η μοναδική αυτή γιορτή πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Μαρτίου, προσφέροντας μια υπέροχη ανοιξιάτικη εμπειρία άθλησης και ψυχαγωγίας σε περισσότερους από 22.000 δρομείς που έτρεξαν στους δρόμους της πόλης.

Για πρώτη φορά φέτος, το AVRA WAVE, το «κύμα» του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, «παρέσυρε» όλους τους υποστηρικτές των δρομέων, δίνοντας τους φωνή και ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο όλους όσοι συμμετείχαν στον Ημιμαραθώνιο Αθήνας. Σε ρυθμούς AVRA WAVE, οι υποστηρικτές των δρομέων είχαν την ευκαιρία να στείλουν το δικό τους μοναδικό μήνυμα εμψύχωσης προς τον δρομέα της επιλογής τους, στη Facebook σελίδα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ, τις ημέρες πριν από τον αγώνα, ενώ, την ημέρα του Ημιμαραθωνίου, οι δρομείς έλαβαν τα προσωποποιημένα αθλητικά T-shirts τους, με τυπωμένα τα «νικητήρια» μηνύματα υποστήριξης. Με τη συγκεκριμένη κίνηση, το AVRA WAVE ένωσε δρομείς και υποστηρικτές δημιουργώντας ένα τεράστιο κύμα προσπάθειας το οποίο έφτασε έως το σημείο τερματισμού!

Με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και χαρά η AVRA Running Team – αποτελούμενη από περισσότερους από 300 δρομείς, εργαζόμενους και φίλους της Coca-Cola Τρία Έψιλον – έτρεξε, μεταδίδοντας ένα «ηχηρό» μήνυμα προσπάθειας και άθλησης. Την ομάδα πλαισίωσαν ενθουσιώδεις δρομείς, που κέρδισαν τη συμμετοχή τους μέσα από τον διαγωνισμό στη Facebook σελίδα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ. Παράλληλα, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο περίπτερο στο πάρκο των χορηγών στην πλατεία Συντάγματος, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ προσέφερε εμψύχωση αλλά και στιγμές δροσιάς σε όλους τους συμμετέχοντες.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, σταθερός υποστηρικτής των μεγαλύτερων δρομικών διοργανώσεων της χώρας, βρέθηκε και φέτος στη σημαντική αθλητική διοργάνωση, προσφέροντας ώθηση, δύναμη, ενυδάτωση και αναζωογόνηση σε κάθε δρομέα, μέσα από το AVRA WAVE, το κύμα υποστήριξης που από φέτος αγκαλιάζει κάθε δρομέα και τον ωθεί να δώσει τον καλύτερο του εαυτό πετυχαίνοντας το στόχο του.