Ο Chef Κουτσόπουλος μόλις μας έδωσε ακόμη έναν λόγο για να τον λατρέψουμε

Γωγώ Φούντα
Ο Chef Κουτσόπουλος μόλις μας έδωσε ακόμη έναν λόγο για να τον λατρέψουμε

Τι σατανάς είναι αυτός καλέ;

Ότι το φετινό MasterChef έχει επενδύσει στο μπρίο και το νάζι των τριών κριτών, είναι γεγονός και ολοφάνερο φυσικά. Όχι ότι δεν υπάρχουν και ενδιαφέρουσες φυσιογνωμίες από πλευράς παικτών-εντάξει ποιος μπορεί να αγνοήσει την ginger θύελλα Παντέλο-αλλά η αλήθεια είναι ότι οι τρεις αγαπημένοι μας σεφ το πήραν πάνω τους και ομολογουμένως το απογείωσαν.

Και αν πέρυσι ήταν το τελικό crash test για την μεταξύ τους χημεία, φέτος η φάση έχει φτάσει σε άλλα επίπεδα. Η σοβαρότητα του Ιωαννίδη και η… δωρικότητα του Κοντιζά-ιαπωνική κουλτούρα σου λέει-μαζί με την μανία του για καθαριότητα, έχει ταιριάξει αρμονικά κα ιδανικά θα λέγαμε, με το σκέρτσο και το πηγαίο χιούμορ του Λεωνίδα-Λεό-Κουτσόπουλου. Ενός ανθρώπου που δε σταματά να πειράζει κριτές και παίκτες, να κάνει πάντα πετυχημένα σχόλια, και φυσικά να αποδεικνύει ότι είναι cooler than life-και όχι μόνο επειδή απήγγειλε Χατζηφραγκέτα-.

Και τώρα, ο αγαπημένος μας Λεό, ο σατανάς αυτός, μας κάνει να συγκινηθούμε και να τον αγαπήσουμε ακόμη περισσότερο-γίνεται άραγε;-. Στο χθεσινό επεισόδιο λοιπόν, η ομάδα του Ζαχίρ κέρδισε (πανηγυρικά) και το έπαθλο ήταν ένα ταξίδι στην Ρώμη (hell yeah). Ο Ζαχίρ ωστόσο έχοντας πρόβλημα με τα χαρτιά του δεν μπόρεσε να ταξιδέψει, αλλά ο Λεό μας δεν τον άφησε έτσι.

Και για φαγητό τον έβγαλε, και βόλτα τον πήγε και το Athens by night του γνώρισε. Και εντάξει εμείς μετά από αυτό θέλουμε να του κάνουμε μία αγκαλιά γιατί είναι… σατανικά γλυκός και κυρίως ανθρώπινος.

Άραγε η επόμενη σεζόν θα τον βρει με δική του εκπομπή λόγου και εικόνας or what;

Ότι μπαίνει και δεν μπαίνει βάλτο στο σα-κου-βαγιάζ (κάναμε και ρίμα).