«Fantastic Beasts:The Crimes of Grindelwald»:Το 2ο μέρος των πρίκουελ του Χάρι Πότερ στο Vodafone TV

«Fantastic Beasts:The Crimes of Grindelwald»:Το 2ο μέρος των πρίκουελ του Χάρι Πότερ στο Vodafone TV

Δεν πίστευα ότι σε 134 λεπτά θα μπορούσε να «χωρέσει» ένα τρίτομο μυθιστόρημα που κουβαλά το βάρος της γενιάς που μεγάλωσε με τις ταινίες -και τα βιβλία- του «Χάρι Πότερ». 

Κι όμως, βλέποντας το δεύτερο μέρος των πρίκουελ του μαθητευόμενου μάγου της Αγγλίδας σεναριογράφου Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, κατάφερα να ικανοποιήσω για ακόμη μία φορά τη νοσταλγία μου για τον κόσμο του Χόγκουαρτς. Τα «Φανταστικά Ζώα: Τα Εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ» συνεχίζουν την ιστορία σχεδόν εκεί που σταμάτησε η πρώτη ταινία με τη σύλληψη του Τζόνι Ντεπ, ο οποίος είχε τελικά το ρόλο «έκπληξη» του ισχυρού σκοτεινού μάγου Γκέλερτ Γκρίντελβαλντ.

Έτσι εκτός από την Άνοιξη, ο Μάρτιος και το Vodafone TV μου προσέφεραν ένα ακόμα κινηματογραφικό ταξίδι, από το ομιχλώδες Λονδίνο και τη φιλμ νουάρ ατμόσφαιρα της Νέας Υόρκης των προηγούμενων ταινιών, στον καρναβαλικό κόσμο των μάγων του Παρισιού. Με μεγάλη χαρά διαπίστωσα ως φαν της σειράς, ότι σε αυτήν τη νέα μαγική περιπέτεια, το σύμπαν του Χάρι Πότερ συνδέεται ακόμα περισσότερο με τη συνέχεια των Φανταστικών Ζώων της Ρόουλινγκ. Σε αυτό συμβάλλει η εμφάνιση του Τζουντ Λο ως Αλμπους Ντάμπλντορ, ο οποίος και προσπαθεί να ανατρέψει τα σχέδια του Γκρίντελβαλντ για διακοπή της εκεχειρίας μεταξύ θνητών και μάγων.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr