What? Η συγκλονιστική θεωρία για το Game of Thrones που αλλάζει τα δεδομένα

What? Η συγκλονιστική θεωρία για το Game of Thrones που αλλάζει τα δεδομένα

Λίγο νερό παιδιά

Και ενώ περιμένουμε με αγωνία το δεύτερο επεισόδιο του GoT, όπου έχει φτάσει ο Jamie Lannister στο Winterfell και έχει μία ιδιαίτερη συνάντηση με τον Bran, τον οποίο αποπειράθηκε να δολοφονήσει στον πρώτο κύκλο, μία νέα θεωρία βλέπει το φως της δημοσιότητας η οποία μας έχει συγκλονίσει.

Σύμφωνα λοιπόν με φανατικά ζουζούνια της σειράς, ο Night King έρχεται για έναν και μόνο συγκεκριμένο άνθρωπο και καθόλου δεν τον αφορά ούτε το Westeros ούτε σαφώς και ο Iron Throne.

Ο άνθρωπος αυτός, δεν είναι ο Jon Snow, όπως πολλοί θα υπέθεταν, αλλά ούτε και η Daenerys, μιας και τους δύο είχαν την ευκαιρία να τους σκοτώσουν και δεν το έκαναν. Αν μάλιστα λάβουμε υπόψη μας ότι ο Night King είναι Targaryen, ο βασικός του στόχος είναι ο… Jamie Lannister!!!

Για πολλούς, ο Night King, είναι ο Mad King, Aerys Targaryen ο οποίος προδόθηκε και τελικά δολοφονήθηκε από τον Jamie! Άλλοι, θεωρούν ότι δεν είναι ο ίδιος ο Mad King, αλλά ο επίσης νεκρός γιος του, Rhaegar Targaryen, πατέρας του Jon Snow, ο οποίος ζητάει εκδίκηση για το θάνατο του πατέρα του.

Προφανώς όλα αυτά είναι μόνο θεωρίες και μένει απλώς να δούμε τι θα γίνει. Παρακάτω έχουμε το trailer του δεύτερου επεισοδίου.