Ο επιβλητικός Τζέισον Μομόα έρχεται στο Vodafone TV ως Aquaman

Ο επιβλητικός Τζέισον Μομόα έρχεται στο Vodafone TV ως Aquaman

Όταν διάβασα ότι ο Τζέιμς Γουάν, ο Μαλαισιανό-Αυστραλιανός σκηνοθέτης που κρύβεται πίσω από τις ανατριχιαστικές ταινίες τρόμου «Σε Βλέπω», «Παγιδευμένη Ψυχή» και «Το Κάλεσμα», θα αναλάβει τη solo μεταφορά του «Aquaman» στη μεγάλη οθόνη, με πρωταγωνιστή τον επιβλητικό Τζέισον Μομόα, ήμουν αρκετά επιφυλακτικός για το αποτέλεσμα. Είχαν προηγηθεί και οι εισπρακτικές επιτυχίες των «Batman vs Superman: Η Αυγή της Δικαιοσύνης», «Justice League» και «Wonder Woman», οι οποίες -για διαφορετικούς λόγους- είχαν δημιουργήσει υψηλές προσδοκίες, αλλά και απαιτήσεις.

Πριν λίγες ημέρες, ωστόσο, βυθίστηκα τελικά στον κόσμο του «Aquaman» μέσω του Vodafone TV και με ικανοποίηση μπορώ να πω ότι η έκτη ταινία της «DC» με τον Ατλάντειο υπερήρωα δεν έκανε μία τρύπα στο νερό. Αντιθέτως, επί περίπου 2,5 θεαματικές ώρες, «κολύμπησα» στον μυστικό κόσμο της θάλασσας του κεντρικού ήρωα Άρθουρ Κέι και απόλαυσα κινηματογραφικά… μακροβούτια σε εντυπωσιακά εφέ, με μετρημένες δόσεις υδάτινου χιούμορ.

H DC συναντά το… GoT

Για τους μη μυημένους στο σύμπαν των κόμικ της DC Universe, ο Aquaman είναι ο γιος της Βασίλισσας της Ατλαντίδας και ενός στεριανού φαροφύλακα, ο οποίος θα βρεθεί αντιμέτωπος με το υπερφυσικό του πεπρωμένο, προκειμένου να κερδίσει με… την τρίαινά του, τη θέση του στο θρόνο του υποβρύχιου κόσμου των επτά θαλασσών.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr