Τρεις λόγοι για τους οποίους φέτος… σαλπάρεις για Μύκονο

Τρεις λόγοι για τους οποίους φέτος… σαλπάρεις για Μύκονο

Είναι σχεδόν αδιανόητο πόσο γρήγορα πέρασε ο φετινός χειμώνας! Πριν προλάβει να μας λείψει το περσινό καλοκαίρι, βρισκόμαστε ήδη στην… ολάνθιστη άνοιξη και μετράμε αντίστροφα για τα πρώτα «καυτά» πρωινά της χρονιάς. Υποπτεύομαι πως τώρα που η μέρα «μεγάλωσε», πρόλαβες ήδη να κατεβάσεις τα ανοιξιάτικα ρούχα σου από το πατάρι και έχεις αρχίσει ήδη να πραγματοποιείς με τις φίλες σου τις πρώτες συζητήσεις για τον επίγειο παράδεισο που θα σας φιλοξενήσει στην άδειά σας. Μπορεί οι γνώμες στην παρέα, όπως κάθε φορά, να διίστανται, ωστόσο υπάρχει μία επιλογή που η καλοπέραση και η διασκέδαση είναι κάτι παραπάνω από εγγυημένες.

77

Ο λόγος φυσικά για την αιγαιοπελαγίτικη «βασίλισσα» Μύκονο, την οποία μόνο αν την επισκεφθείς θα μπορέσεις να διαπιστώσεις με τα ίδια σου τα μάτια πως δεν πρόκειται για το «κολαστήριο» που περιγράφουν οι περισσότεροι, αλλά για ένα μέρος με μαγευτική ομορφιά, κουλτούρα και φυσικά τις απαραίτητες ανέσεις που θα σε ανακηρύξουν και επίσημα στην… queenette του φετινού καλοκαιριού. Μην το σκέφτεσαι πολύ, παρακάτω σου έχουμε καταγράψει τρεις λόγους για να «ψήσεις» και το υπόλοιπο παρεάκι να σε ακολουθήσει στην Μύκονο!

Θα μείνεις στο πιο πολυτελές ξενοδοχείο των Κυκλάδων

Αν θες φέτος στις διακοπές σου να νιώθεις όντως βασίλισσα, το «νησί των ανέμων» είναι το μέρος για το οποίο πρέπει να ετοιμάσεις βαλίτσες. Εκεί βρίσκεται το πιο πολυτελές και μεγαλόπρεπο exclusive boutique ξενοδοχείο Grace Mykonos, το οποίο θα δώσει μία πιο luxury «απόχρωση» στη διαμονή σου. Το βραβευμένο ξενοδοχείο, βρίσκεται ελάχιστα βήματα από την προστατευμένη «χρυσή» αμμουδιά του Αγίου Στεφάνου και είναι το πιο ήρεμο μέρος στο -κατά τα άλλα- θορυβώδες νησί που δεν κοιμάται ποτέ. Με άλλο λόγια, μπορεί να παρτάρεις ξέφρενα και μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν όμως θα χρειάζεσαι ξεκούραση, θα την έχεις και με το παραπάνω. Το Grace Mykonos διαθέτει πρόσφατα ανακαινισμένα δωμάτια, υπερπολυτελείς σουίτες ειδικά σχεδιασμένες για ζευγάρια, οικογένειες και μεγάλες παρέες, ενώ διαθέτουν πισίνα και ιδιωτικούς χώρους για να απολαύσεις τον ήλιο μακριά από τα… αδιάκριτα βλέμματα. Όλα αυτά ενώ βρίσκεσαι μόλις λίγα λεπτά από την πολυσύχναστη χώρα του νησιού. Ειλικρινά, τι άλλο μπορεί να ζητήσει κάνεις;

008

Θα κάνεις μία… βουτιά ευεξίας

Φαντάσου πως ξυπνάς σε μία από τις πολυτελείς σουίτες που αναφέρθηκαν παραπάνω. Κάνε τον εαυτό σου εικόνα, να ξεκινάει απολαμβάνοντας ένα χορταστικό θρεπτικό πρωινό με δημητριακά και smoothie και έπειτα να κατηφορίζεις στον Άγιο Στέφανο για την πρώτη βουτιά της ημέρας, πριν ξεκινήσεις την «αχόρταγη» περιπλάνησή σου στο νησί. Πως θα σου φαινόταν όμως πριν από αυτό, να κάνεις μία στάση… ευεξίας στο πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο που βρίσκεται μέσα στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου; Όχι, δεν θα χρειαστεί να κουβαλήσεις τίποτα από το σπίτι σου, το ξενοδοχείο γνωρίζοντας τις ανάγκες των επισκεπτών, διαθέτει το Room Fitness Kit, το οποίο περιλαμβάνει χαλάκια γιόγκα, μπάλα γυμναστικής pilates, toner γυμναστικής, toner, σετ από βαράκια κλπ. Επιπλέον, έπειτα από το επίπονο workout σου, γιατί να μην ανταμείψεις τον εαυτό σου με ένα χαλαρωτικό session με έναν καταρτισμένο θεραπευτή στο σύγχρονο spa του ξενοδοχείο;

22

Θα βολτάρεις… εν πλω!

Άσε όλους εκείνους που δεν ξέρουν, να στριμωχτούν σε μία από τις ξαπλώστρες που υπάρχουν στις παραλίες του νησιού, όσο εσύ θα βολτάρεις εν πλω στις ακτές από την πρύμνη ενός παραδοσιακού ψαροκάικου. Πιο συγκεκριμένα, επιβαίνοντας σε ένα από τα γραφικά καΐκια που βλέπουμε αραγμένα στο κόλπο του Ορνού, θα έχεις την ευκαιρία μέσω των Bespoke Experiences να ανακαλύψεις όλες τις must παραλίες του νησιού, όπως την Ψαρού, την Παράγκα, το… χορευτικό Super Paradise, το Καλό Λιβάδι και τη Φραγκιά! Ο έμπειρος ντόπιος καπετάνιος, ο οποίος γνωρίζει όλα τα κατατόπια, θα σου υποδείξει ποιο είναι το ιδανικότερο σημείο να δοκιμάσεις την τύχη σου με το ψάρεμα! Κλείνοντας αυτή τη μοναδική εμπειρία, θα έχεις την ευκαιρία μετά από τόσες βουτιές, να απολαύσεις ένα παρεΐστικο ρουστίκ μπάρμπεκιου σε μία από τις άγνωστες αμμουδιές της Μυκόνου!