Ακόμη ένα τεράστιο λάθος στο Game of Thrones (πολύ πιο αστείο αυτή τη φορά)

Ακόμη ένα τεράστιο λάθος στο Game of Thrones (πολύ πιο αστείο αυτή τη φορά)

Το μεγαλύτερο show ever γράφει ιστορία και... με τα λάθη του!

Όχι μη σκας δεν υπάρχουν spoilers στο κείμενο αυτό, καθότι σεβόμαστε το γεγονός ότι το 99% των Ελλήνων θα παρακολουθήσουν το 5ο επεισόδιο του Game of Thrones απόψε.

Βέβαια, δεν μπορούμε να κλείσουμε και τα μάτια σε όλες αυτές τις εικόνες που κυκλοφορούν, οι οποίες είναι άκρως ενδιαφέρουσες, πόσο μάλλον για εμάς τους ορκισμένους φανς της σειράς.

Και μπορεί το λάθος στο 4ο επεισόδιο να έκανε το γύρο του κόσμου- ναι αναφέρομαι στο θρυλικό πια ποτηράκι του καφέ- η νέα απροσεξία της παραγωγής, μας κάνει να αναρωτιόμαστε, μήπως τελικά το κάνουν επίτηδες.

Στη σκηνή λοιπόν που προφανώς ο Jamie Lannister συναντάει και πάλι τη Cersei και αγκαλιάζονται, φαίνονται ολοκάθαρα και τα… δύο χέρια του Kingslayer! Με λίγα λόγια, του Jamie του… ξαναφύτρωσε το χέρι!!!

13433748 7022919 image a 7 1557741129068

Φυσικά η φωτογραφία κάνει το γύρο του κόσμου, και εμάς μας κάνει να αναρωτιόμαστε: Μήπως τελικά το κάνουν επίτηδες για να γίνεται συζήτηση; Όπως κάποτε που ο Walt Disney έβαζε σε όλα του τα κόμικς κρυμμένα τα αυτιά του Mickey Mouse. Λέω εγώ τώρα…