«Μία απίθανη σχέση»: Τρεις λόγοι που δεν πρέπει να χάσεις την απόλυτη καλοκαιρινή romcom!

«Μία απίθανη σχέση»: Τρεις λόγοι που δεν πρέπει να χάσεις την απόλυτη καλοκαιρινή romcom!

Ο κινηματογράφος αποτελούσε ανέκαθεν το καταφύγιό μου όλες εκείνες τις φορές που με ταλαιπωρούσε κάποιο πρόσφατο επώδυνο heartbreak. Είναι για μένα ο δισδιάστατος κόσμος στον οποίο αναζητώ παρηγοριά, όταν έχω χάσει την ελπίδα μου για εκείνον τον «κινηματογραφικό» έρωτα που στο φινάλε, για κάποιον ανεξήγητο λόγο, δεν γίνεται ποτέ πραγματικότητα. Περισσότερο λειτουργεί σαν ένας είδος επιβεβαίωσης, πως δεν είμαι η μόνη και η «τελευταία» ρομαντική, πως υπάρχουν και άλλοι σαν και εμένα, οι οποίοι πιστεύουν, πως τα ετερώνυμα έλκονται όντως και στο τέλος η ζωή τούς φέρνει το δακρύβρεχτο από συγκίνηση happy end που τους αξίζει.

Αν βιώνεις τον τελευταίο καιρό μία παρόμοια κατάσταση, παρακάτω έχω συγκεντρώσει τρεις λόγους που θα σε πείσουν να… ξεκουνήσεις και να «τρυπώσεις» σε ένα από τα γραφικά θερινά σινεμαδάκια της πόλης, για να παρακολουθήσεις τη νέα, ξεκαρδιστική ρομαντική κομεντί «Μία απίθανη σχέση» (Long Shot) από την ODEON. Επιπλέον, αν μέχρι τώρα ήσουν από εκείνες που θεωρούσαν ότι υπάρχουν σχέσεις που είναι αδύνατο να στεριώσουν, ετοιμάσου μετά την προβολή, να αλλάξεις εντελώς γνώμη!

Η Σαρλίζ Θερόν είναι πιο εκθαμβωτική από ποτέ

Όσες λέξεις ή περιγραφές και να βάλουμε στη σειρά, καμία δεν είναι αρκετή να περιγράψει την πηγαία λάμψη, το αδιαμφισβήτητο ταλέντο και το αυθεντικό ταπεραμέντο της Σαρλίζ Θερόν. Η αγαπημένη και οσκαρική («Monster», 2003) ηθοποιός, στο ρόλο της έξυπνης, δυναμικής και ανεξάρτητης Σάρλοτ Φιλντ, μίας κορυφαίας Υπουργού Εξωτερικών η οποία διανύει τον προεκλογικό της αγώνα για τη θέση του πλανητάρχη στον Λευκό Οίκο, θα συναντήσει κατά τύχη τον Φρεντ Φλάρσκι, έναν κειμενογράφο πολιτικών λόγων, μία φιγούρα από το παρελθόν, η οποία θα φέρει άξαφνα τα πάνω κάτω στη ζωή της! Ο ρόλος όχι μόνο της πάει «γάντι», αλλά για μία ακόμη φορά η Θερόν, επιβεβαιώνει πως δεν δειλιάζει να «τσαλακώσει» τον εαυτό της για τις ανάγκες ενός ρόλου, δεν είναι μία ακόμη περαστική «ξανθιά» του Χόλυγουντ, ούτε τιτλοφορείται άδικα ως ένα από τα σύγχρονα «σύμβολα» του girl power κινήματος.

apithani sxesi 2

Την πλαισιώνει ο ανεπανάληπτος Σεθ Ρόγκεν

Στον ρόλο του γκαφατζή και χαριτωμένα ατσούμπαλου Φρεντ Φλάρσκι, ο «λαμπερός» κάφρος της καρδιάς μας Σεθ Ρόγκεν («Superbad», 2007), προσλαμβάνεται ως συνεργάτης στην προεκλογική καμπάνια της Σάρλοτ, η οποία μάλιστα στο μακρινό παρελθόν, εκτός από νταντά του Φρεντ, ήταν και ο πρώτος μεγάλος του έρωτας. Ω! Ναι! Σαν να μην έφταναν όλα αυτά βέβαια, η σικάτη αλλά τα βράδια… party animal Σάρλοτ, θα γοητευτεί βαθιά από το πνευματώδες και αυτοσαρκαστικό χιούμορ του Φρεντ. Ανάμεσα, λοιπόν, στις προετοιμασίες και τον «πυρετό» του πολιτικού μαραθώνιου, οι δύο τους δεν θα αργήσουν να ερωτευτούν, χαρίζοντας στο κοινό ένα από τα πιο απρόσμενα και αντιφατικά love stories, που είχαμε την τύχη να δούμε ποτέ στη μεγάλη οθόνη! Άραγε θα γίνει το παράφορο και επεισοδιακό ειδύλλιο ο λόγος για να τιναχτεί όλη η προεκλογική προσπάθεια της Σάρλοτ στον αέρα;

apithani sxesi 3

Η χημεία μεταξύ τους είναι κάτι παραπάνω από «εκρηκτική»

Αυτό θα το διαπιστώσεις και μόνη σου, παίρνοντας μία μικρή αλλά αρκετά κατατοπιστική «γεύση» στο ξεσηκωτικό trailer από το τι πρόκειται να ακολουθήσει στο μεγάλο «πανί». Αναρωτιόμαστε ποιος μπορεί να ήταν εκείνος που είχε πρώτος τη φαεινή ιδέα να «μπλέξει» αυτούς τους δύο ολότελα ετερόκλητους ηθοποιούς, δημιουργώντας ένα δίδυμο κυριολεκτικά «φωτιά» και να τους «παντρέψει» σε ένα τόσο ενδιαφέρον, «φρέσκο» και σύγχρονο σενάριο. Άραγε ο νεαρός αλλά πολλά υποσχόμενος σκηνοθέτης Τζόναθαν Λεβάιν («50/50» 2011); Σε κάθε περίπτωση, με τον αριστοτέχνη Ιβ Μελανζέ («Dallas Buyer’s Club», 2013) να επιμελείται τη φωτογραφία, να είσαι σίγουρη πως η εικόνα, θα σε κρατήσει καθηλωμένη στη θέση σου! Μα πες μου, υπάρχει καλύτερος τρόπος να υποδεχτείς το καλοκαίρι;

Στο παρακάτω βίντεο μπορείς να παρακολουθήσεις το trailer. H ταινία προβάλλεται στους κινηματογράφους!