ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ: Μεγάλη συναυλία στις 20 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού

ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ: Μεγάλη συναυλία στις 20 Ιουνίου στην Πλατεία Νερού

Είσαι έτοιμη για τη μεγάλη αυτή συναυλία;

«Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δε θέλω» μου γράψατε…

Κι εγώ και θέλω, κι αφού ατύχησα και διάλεξα σαν ημερομηνία την Κυριακή 9.06 κι ενώ το καλοκαίρι αργεί να μπει αλλά οι εξετάσεις σε Πανεπιστήμια, Σχολεία και Ωδεία καλά κρατούν ή ξεκινούν Δευτέρα 10.06, είπα να ρωτήσω τους συνεργάτες μου για το «μπορώ». Κι εκείνοι τρέχουν μεν αλλά μου είπαν ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Δεχθήκαμε εδώ και λίγες μέρες εκατοντάδες μηνύματα παραπόνων. Κι επειδή περιμένω πως και πως αυτή τη βραδιά ένα χρόνο τώρα, δεν τη θέλω ούτε κουτσουρεμένη ούτε κανέναν με βαριά καρδιά. Γιορτάζουμε τη μουσική και το καλοκαίρι μας. Κι αυτό θα γίνει τελικά την Πέμπτη 20 Ιουνίου. Όπως έπρεπε από την αρχή. Καταμεσίς καλοκαιριού και όπως πρέπει. Ανυπομονώ! Σας περιμένω!

Κωστής Μαραβέγιας

Ο Κωστής Μαραβέγιας στην Πλατεία Νερού

Μια συναυλία ρεφενέ

Πού τι σημαίνει ρεφενέ; Ότι ο καθένας φέρνει ό,τι έχει. Φέρνεις τα μικροπράγματα σου. Φέρνεις τη χαρά σου, το χαμόγελό σου. Φέρνεις τον φίλο σου. Φέρνεις την παρέα σου. Φέρνεις το αμόρε σου. Φέρνεις το θέμα σου, την ιστορία σου. Και την λύπη σου φέρε αν έτσι νιώθεις. Φέρε και το μαγιό σου, ποτέ δεν ξέρεις. Φέρε όλα τα μικρά σου και καθημερινά. Πολλά μικρά και καθημερινά κάνουν κάτι μεγάλο.

ΑΦΙΣΑ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

Σε αυτό το "μεγάλο", ο Κωστής θα βάλει τη μουσική, θα βάλει τις λέξεις και τις νότες, θα βάλει τα τραγούδια του που αγαπάμε, θα βάλει το αίσθημα και το συναίσθημα, θα βάλει το soundtrack της βραδιάς. Την μουσική της χαράς. Ε κι η νύχτα θα βάλει φεγγάρι κι αστέρια. Και πολλά πολλά "Μικροπράγματα" θα κάνουν ένα μεγάλο πράγμα από αυτά που μοιραζόμαστε όλοι.

Μια συναυλία ρεφενέ δηλαδή. Από αυτές που ζεις μία φορά.

Μαζί του παίζουν, οι εξαιρετικοί και σταθεροί φίλοι και συνεργάτες του μουσικοί: Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο) και Κρίτωνας Μπελλώνιας (κρουστά, τύμπανα).

ΚΩΣΤΗΣ ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ

ΠΛΑΤΕΙΑ ΝΕΡΟΥ – Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου

Λεωφόρος Ποσειδώνος, Παλαιό Φάληρο, ανάμεσα στα γήπεδα Tae Kwon Do και Beach Volley

Οι πόρτες ανοίγουν στις 18:00

19:00: Θεανώ Σακαλίδου, Λεμονιά Μπέζα

20:00: The Swingin΄Cats

21:30: Κωστής Μαραβέγιας

Όσα εισιτήρια έχουν ήδη διατεθεί ισχύουν κανονικά. Η προπώληση συνεχίζεται προς 13 ευρώ. Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 15 ευρώ.

Εισιτήρια ΑΜΕΑ και ανέργων θα διατίθενται στο ταμείο, μόνο την ημέρα της συναυλίας, προς 10 ευρώ.

Διάθεση:

τηλεφωνικά στο 11876, στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στο Viva Kiosk Συντάγματος (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00), καθώς και στα viva.gr και fuzzclub.gr