El Embarcadero: Ο El Profesor του Casa De Papel σε ερωτικό τρίγωνο!

El Embarcadero: Ο El Profesor του Casa De Papel σε ερωτικό τρίγωνο!

Ο Alex Pina, ο Ισπανός σκηνοθέτης και παραγωγός «ξεδιπλώνει» για μία ακόμη φορά το ταλέντο του δημιουργώντας μία νέα νουάρ σειρά μυστηρίου, θέλοντας να ικανοποιήσει τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες και φυσικά τους θαυμαστές του!

Ο λόγος για το The Pier -ή El Embarcadero- τη νέα σειρά του Pina που αναμένεται να είναι η επόμενη, μεγάλη μη αγγλόφωνη επιτυχία σε ό,τι αφορά στους «μαραθωνίους» θέασης και που φέτος, θα έχουμε την ευκαιρία να την απολαύσουμε αποκλειστικά στο Vodafone TV. Στην αναζήτησή μου για τις νέες σειρές που αξίζει να βάλω στο τηλεοπτικό μου πρόγραμμα, το The Pier κατάφερε αναμφίβολα να βρεθεί στις πρώτες θέσεις της λίστας. Το γεγονός ότι η εν λόγω σειρά φέρει την υπογραφή του Pina ήταν αναμφίβολα το πρώτο στοιχείο που με έκανε να θέλω να μάθω περισσότερα για εκείνη. Δεν ήταν όμως, ο μοναδικός παράγοντας που κατά την άποψή μου κάνει τη νέα αυτή τηλεοπτική σειρά να ξεχωρίζει και τα παρακάτω σημεία το αποδεικνύουν.

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος του El Profesor

Με τη συμμετοχή του στο La Casa De Papel να του έχει χαρίσει παγκόσμια φήμη, δεν είναι τυχαίο πως ο Alex Pina αποφάσισε να κάνει ξανά πρωταγωνιστή της νέας του σειράς τον Alvaro Morte. Στο The Pier, έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τον αναμφίβολα δημοφιλή El Profesor του La Casa De Papel σε δράση. Τα τελευταία χρόνια, ο Morte είδε την καριέρα του να «απογειώνεται» και σήμερα, μετρά εκατομμύρια ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φυσικά, φανατικό κοινό. Στο The Pier, λοιπόν, ο El Profesor «μεταμορφώνεται» στον μυστηριώδη Oscar και μας καλεί να κάνουμε «follow up» τα νέα υποκριτικά του βήματα.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr