Εκείνος 97, αυτή 92 ετών και δίνουν το πρώτο τους φιλί μετά από 75 χρόνια

Εκείνος 97, αυτή 92 ετών και δίνουν το πρώτο τους φιλί μετά από 75 χρόνια

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στον Β. Παγκόσμιο πόλεμο και από τότε δεν είχαν ειδωθεί ποτέ ξανά.

Ο Robbins ήταν 24 ετών, στρατιώτης στον Β. Παγκόσμιο Πόλεμό όταν γνώρισε την Jeannine Ganaye, στη βορειοανατολική πόλη Briey το 1944. Η γνωριμία τους απλά τυχαία αφού εκείνος έψαχνε κάποια κοπέλα/κυρία να του πλένει τα ρούχα και η μαμά της Jeannine ήταν εκείνη που τον εξυπηρετούσε. Οι δυο τους ερωτεύτηκαν παράφορα αλλά δεν πρόλαβαν να ζήσουν τίποτα. Το πάθος δεν έσβησε ποτέ ακόμη και αν εκείνος αναγκάστηκε να φύγει δύο μήνες αργότερα από το χωριό αυτό λόγω πολέμου.

Ο Robbins δήλωσε στο γαλλικό τηλεοπτικό κανάλι France 2: «Της είπα ίσως να επιστρέψω και να την πάρω, αλλά δεν συνέβη ποτέ».

«Όταν έφυγε με το φορτηγό φώναζα, φυσικά, ήμουν πολύ λυπημένη. Ευχόμουν μετά τον πόλεμο να μην επιστρέψει στην Αμερική», δήλωσε η Jeannine.

Και ο έρωτας αυτός δεν έσβησε ούτε 75 χρόνια μετά. Και οι δυο τους παντρεύτηκαν, τι και αν εκείνη μετά το τέλος του πολέμου έμαθε αγγλικά μήπως και ο Robbin της επιστρέψει.

Ο Robbins δεν ξέχασε ποτέ το κορίτσι αυτό που είχε ερωτευτεί τόσο πολύ στη Γαλλία, και όλα αυτά τα χρόνια είχε μαζί του μία φωτογραφία της. Τώρα, αρκετά χρόνια αργότερα, την έδειξε σε μια ομάδα γάλλων δημοσιογράφων που έκαναν ρεπορτάζ για βετεράνους του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου στις ΗΠΑ και τους ζήτησε να τον βοηθήσουν ώστε να τη βρει ή να μάθει νέα της. Και τα κατάφεραν.

Ο Robbins και η Jeannine έδωσαν το πρώτο τους φιλί μετά από 75 χρόνια.

Η συνέχεια στο παρακάτω βίντεο!