Δ. Αργυρόπουλος: «Αρκεί να κυνηγάμε τα όνειρα μας και συνδεδεμένοι on line να τα πραγματοποιούμε»

Δ. Αργυρόπουλος: «Αρκεί να κυνηγάμε τα όνειρα μας και συνδεδεμένοι on line να τα πραγματοποιούμε»


Είμαστε οι νέοι νομάδες.

Δεν χρειάζεται να ξέρεις πολλά για να καταλάβεις ότι η μετακίνηση είναι η απόλυτη ελευθερία.

Το βλέπεις στις ταινίες του Hollywood, στις διαφημίσεις αυτοκινήτων, στα βιβλία που διαβάζεις στα ταξίδια που ονειρεύεσαι.

Πόσες φορές δεν ζήλεψες στο αντίκρισμα μιας εικόνας που έδειχνε κάποιους με χαμογελά και αισιοδοξία να αναχωρούν για κάπου… όπου...

Η πρώτη σκέψη σου ήταν… «μα πού να πηγαίνουν;» και η επόμενη… «μα δεν δουλεύουν;».

Η τεχνολογία έσβησε τα σύνορα από τους χάρτες. Το internet και το digital thinking μας επιτρέπουν πλέον να μην έχουμε μια βάση σταθερή, είτε αυτό αφορά τη δουλειά μας, είτε αυτό αφορά το σπίτι μας.

Η βάση είναι μέσα μας… Είμαστε οι νέοι νομάδες.

Χωρίς δικά μας αυτοκίνητα αλλά ενοικιαζόμενα για κάποιες ώρες, χωρίς δικά μας σπίτια, αλλά με airbnb συμβόλαια.

Μπορούμε να δουλεύουμε από έναν πολύχωρο κάπου στο Βερολίνο όπου νοικιάσαμε για ένα μήνα το γραφείο με μια σύνδεση internet και ένα τηλέφωνο και μετά να μεταφερθούμε στην Αφρική για να τελειοποιήσουμε ένα project που δουλεύουμε.

Αρκεί να κυνηγάμε τα όνειρα μας και συνδεδεμένοι on line να τα πραγματοποιούμε.

Είμαστε οι νέοι νομάδες… Και ο πλανήτης είναι το σπίτι μας.

Η τεχνολογία μας δίνει την απόλυτη πολυτέλεια να μπορούμε να ζήσουμε αυτό το τετριμμένο hashtag στο instagram #myofficefortoday και να βρεθούμε εκεί που η έμπνευσή μας πηγαίνει.

Η ουτοπία μας γίνεται πραγματικότητα με τη συμβολή της τεχνολογίας, και μας δίνει τη μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουμε ενδιαφέροντες ανθρώπους, νέες κουλτούρες, αλλά μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσουμε πραγματικά εμάς τους ίδιους.

… Το ταξίδι είναι δικό μας

Επισκέψου και εσύ τη νέα θεματική του new nomads στο utopia και κάνε πραγματικότητα την ουτοπία σου. Ζήσε το ταξίδι των New Nomads στο concept showroom στο ισόγειο.