Το Baywatch περνά στην ψηφιακή εποχή και φέρνει τη γοητεία των 90s στο σήμερα

Το Baywatch περνά στην ψηφιακή εποχή και φέρνει τη γοητεία των 90s στο σήμερα

Αποτελεί την πλέον εμβληματική σειρά της δεκαετίας του 90’ και σύμφωνα με το βιβλίο καταγραφής παγκόσμιων ρεκόρ Guinness, συνιστά την πιο δημοφιλή τηλεοπτική σειρά όλων των εποχών, αριθμώντας μέχρι σήμερα πάνω από 1,1 εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως.

Ο λόγος για το Baywatch, το cult show που έφτασε για πρώτη φορά στις ελληνικές οθόνες το 1991 και μας κράτησε συντροφιά για δώδεκα ολόκληρα χρόνια -για την ακρίβεια, από το 1989 έως το 1999 και από το 1999 έως το 2001- φέρνοντας στα σπίτια μας τον «αέρα» και τη γοητεία του καλιφορνέζικου καλοκαιριού. Διότι η πρωτοποριακή -για τα δεδομένα της εποχής της- αμερικανική τηλεοπτική σειρά, μας «ταξίδεψε» στις εντυπωσιακές παραλίες του Λος Άντζελες και μας επέτρεψε να ρίξουμε μία διεξοδική «ματιά» στις έντονες ζωές μιας ομάδας ναυαγοσωστών οι οποίοι κάθε μέρα έσωζαν ανθρώπους από τα ορμητικά νερά του ωκεανού, πολεμούσαν το έγκλημα και παράλληλα, καλούνταν να αντιμετωπίσουν τις πιο συναρπαστικές ανθρώπινες καταστάσεις.

Φέτος, λοιπόν, η κορυφαία αυτή σειρά συμπληρώνει 30 χρόνια ζωής και αυτό το καλοκαίρι, μας δίνεται μία μοναδική ευκαιρία να τη παρακολουθήσουμε ξανά σε εκπληκτική HD ποιότητα. Διότι το Vodafone TV φέρνει στις οθόνες μας το Baywatch Remastered (συνολικά εννέα κύκλους και 199 επεισόδια) και από τις 15 Ιουνίου μας επιτρέπει να παρακολουθήσουμε το Baywatch, όπως δεν το έχουμε ξαναδεί.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr