Βασίλη Καλλίδη πες μας για τη φορά που έβαφες πλατινέ τα μαλλιά σου δίπλα στη Ζωή Λάσκαρη

Βασίλη Καλλίδη πες μας για τη φορά που έβαφες πλατινέ τα μαλλιά σου δίπλα στη Ζωή Λάσκαρη

Δείτε το video από το talk του Βασίλη Καλλίδη με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο και όσα έγιναν την εβδομάδα που μας πέρασε στο Utopia @ Golden Hall.

Το Utopia και ο curator του (που αλλάζει κάθε 8 με 10 εβδομάδες), εκτός από τα προϊόντα που επιλέγουν και εναλλάσσονται για να διηγηθούν στους επισκέπτες μία ξεχωριστή και εντελώς διαφορετική ιστορία, κάθε εβδομάδα υποδέχονται μία ξεχωριστή προσωπικότητα από την τέχνη, το lifestyle, το start-up community, την showbiz, τα media, τη μόδα, κλπ. Ο καλεσμένος συνομιλεί live με τον curator σε ένα ουσιώδες και περιεκτικό «οne-on-one talk», μια κουβέντα/συνέντευξη ανοιχτή στο κοινό για να την παρακολουθήσει (και φυσικά να γνωρίσει από κοντά τον εκάστοτε καλεσμένο), ξεδιπλώνοντας έτσι μία ακόμα πτυχή του Utopia, το «Golden Hall: driving the conversation».

Καλεσμένος το απόγευμα της 19ης Ιουνίου στο Utopia Talks με τον Δημήτρη Αργυρόπουλου ήταν o Βασίλης Καλλίδης που σε μία απολαυστική συνέντευξη, την οποία μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video, μας μίλησε για τα αγαπημένα του φαγητά, τα ταξίδια που έχει βιώσει, τη φορά που χόρευε μαζί με τον Leonardo DiCaprio και τη Madonna στο Παρίσι και άλλες συναρπαστικές ιστορίες από τη ζωή του και τη δουλειά του. Δείτε το video.



Αν δεν έχετε χορτάσει από το video της συζήτησης του Βασίλη Καλλίδη με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, δείτε και τις φωτογραφίες από το event ακριβώς και μπείτε στα events του Utopia για να μην χάσετε κανένα από όλα τα συναρπαστικά που έρχονται.