The Somersby Tree Hunt: Βγες στο «κυνήγι», βρες το δεντράκι και κέρδισε τα πιο cool δώρα!

The Somersby Tree Hunt: Βγες στο «κυνήγι», βρες το δεντράκι και κέρδισε τα πιο cool δώρα!

Βρισκόμαστε ήδη στην «καρδιά» του καλοκαιριού και αυτό σημαίνει πως αν δεν έχεις καταφέρει να «κυνηγήσεις» ακόμη τις πιο δροσιστικές εμπειρίες της σεζόν, τώρα είναι η ώρα να το κάνεις.

Για να καταφέρεις, ωστόσο, να ανακαλύψεις τους «θησαυρούς» που θα σου προσφέρουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία δροσιάς αυτό το καλοκαίρι, καλό είναι να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά και να κοιτάς στα κατάλληλα σημεία! Διότι πρέπει να είσαι έτοιμη να «κυνηγήσεις» τις πιο αναζωογονητικές εμπειρίες που θα εμφανιστούν στην πόλη, το αγαπημένο σου νησί αλλά και τις… οθόνες του κινητού ή του υπολογιστή σου.

Ναι, κάπου στην οθόνη του smartphone ή του pc σου βρίσκεται ένα μικρό, πράσινο δεντράκι το οποίο καλείσαι να ανακαλύψεις. Διότι αν τα καταφέρεις, θα μπορέσεις ανοίξεις την «πόρτα» για τις πιο όμορφες καλοκαιρινές στιγμές! Αυτός είναι ο λόγος που αξίζει να λάβεις και εσύ μέρος στο «The Somersby Tree Hunt»!

Πρόκειται για ένα από τα πιο δροσιστικά challenges του φετινού καλοκαιριού και αν θέλεις να βγεις και εσύ στο «κυνήγι», καλό είναι να κοιτάς προσεκτικά παντού γύρω σου όταν σκρολάρεις στην κεντρική σελίδα ή διαβάζεις τα αγαπημένα σου άρθρα στο Queen.gr!

Πώς και πού θα ανακαλύψεις τον πιο τυχερό και δροσιστικό «θησαυρό»

Η διαδικασία για να ανακαλύψεις τον πιο δροσιστικό «θησαυρό» του καλοκαιριού είναι απλή!

Αν εμφανιστεί στην οθόνη σου το δεντράκι του Somersby, κάνε αμέσως «κλικ» και απέκτησε την ευκαιρία να κερδίσεις τα πιο cool δώρα. Αν δεν τα καταφέρεις με την πρώτη προσπάθεια ή θέλεις να αυξήσεις τις πιθανότητες να δεις το όνομά σου στη λίστα με τους νικητές, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συνεχίσεις την πλοήγησή σου στο Queen.gr και να βρεις περισσότερα δεντράκια!

Στη συνέχεια και αφού συμπληρώσεις τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής που θα εμφανιστεί στην οθόνη σου μόλις βρεις το δεντράκι, θα μπεις και εσύ στον διαγωνισμό για να είσαι μία από τις δέκα τυχερές που θα αποκτήσουν από ένα cooler bag Somersby -το απαραίτητο αξεσουάρ του καλοκαιριού- και από ένα κιβώτιο με τον αγαπημένο σου ανθρακούχο μηλίτη Somersby, σε μία από τις υπέροχες γεύσεις καρπούζι ή αχλάδι, ανάλογα με την προτίμησή σου!

Μην ξεχνάς, λοιπόν, να έχεις στο εξής τα μάτια σου ανοιχτά σε κάθε «σερφάρισμα» στην αγαπημένη σου ιστοσελίδα διότι το «The Somersby Tree Hunt» ξεκίνησε! Κάπου ανάμεσα στα αγαπημένα σου άρθρα βρίσκεται το μικρό, πράσινο δεντράκι που θα σου χαρίσει αναζωογονητικές στιγμές συντροφιά με τον αγαπημένο σου ανθρακούχο μηλίτη! Το σίγουρο είναι πως όπου και αν αποφασίσεις να ταξιδέψεις αυτό το καλοκαίρι, οι αγαπημένες σου Somersby γεύσεις θα σε δροσίσουν!

Update:

Τα ονόματα των τυχερών είναι τα εξής:

  1. ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΚΛΗΡΟΥ
  2. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ
  3. ΑΒΡΑΑΜ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
  4. ΑΝΝΑ ΦΡΑΝΤΖΕΣΚΑΚΗ
  5. ΕΛΕΝΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
  6. ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΗ
  7. ΚΛΑΙΡΗ ΓΙΑΝΝΕΛΗ
  8. ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΥΤΣΟΚΩΣΤΑ
  9. ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΜΟΥΤΛΙΑ
  10. ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΙΩΑΝΝΑ ΝΙΚΟΛΙΤΣΗ