H ηθοποιός και influencer Τόνια Σωτηροπούλου στο Utopia @ Golden Hall.

H ηθοποιός και influencer Τόνια Σωτηροπούλου στο Utopia @ Golden Hall.

Η ηθοποιός και influencer μας μιλά λίγο πριν το talk της στο Utopia @ Golden Hall.

Η Τόνια Σωτηροπούλου δεν είναι άλλη μία Ελληνίδα ηθοποιός. Το κορίτσι που κάνει κάθε επαγγελματικό βήμα προσεκτικά επενδύοντας σε ενδιαφέροντες ρόλους και αξιόλογες κινηματογραφικές παραγωγές, διεθνείς και εγχώριες, είναι γνωστό για το ταλέντο του, το χιούμορ και κυρίως το στιλ της. Το instagram της παίρνει φωτιά κάθε φορά που μοιράζεται μια φωτογραφία και το status της ως influencer της επιτρέπει να μοιράζεται την αισθητική της μέσα από όλες τις πλατφόρμες και τα μέσα που διαθέτει.

Η γυναίκα που ξεχωρίζει για την παρουσία της στο καλλιτεχνικό στερέωμα, αλλά και τη φιλοζωική της δράση θα είναι καλεσμένη του Δημήτρη Αργυρόπουλου στη θεματική New Nomads στο Utopia @ Golden Hall για να μας μιλήσει για το στιλ, τα social media, τις εμπειρίες της από τη συμμετοχή της σε διεθνείς παραγωγές και φυσικά τη μοναδική φιλοσοφία της για τη ζωή. Λίγο πριν βρεθεί στο concept store, της θέσαμε μερικές ερωτήσεις για να μας δώσει τον τόνο για όλα τα ενδιαφέροντα θέματα που θα συζητήσει την Πέμπτη 11/7 στις 17:00 στο χώρο του Utopia @ Golden Hall, όπου φυσικά μπορείτε ελεύθερα να παραβρεθείτε κι εσείς και να παρακολουθήσετε live τη συνέντευξη.

Ποια είναι τα αντικείμενα που κουβαλάς πάντα μαζί σου σε όποιο ταξίδι και αν κάνεις;

Πάντα στα ταξίδια μου παίρνω το σημειωματάριο μου, αθλητικά παπούτσια και βιβλία.

Τόνια πες μας αν υπάρχουν ευκαιρίες για μία Ελληνίδα ηθοποιό στις κινηματογραφικές αγορές του εξωτερικού και αν ναι πόσο εύκολο είναι να πάρεις ρόλους σε διεθνείς παραγωγές;

Υπάρχει χώρος παντού για όλους. Eίναι το ίδιο δύσκολο με το να ξεκινάει ένας ηθοποιός στην Ελλάδα ή οπουδήποτε άλλου, το ποσό πολύ θέλεις κάτι και ποσό πολύ δουλεύεις γι’ αυτο καθορίζει και την πορεία σου. Δεν υπάρχουν κανόνες ούτε γενική στρατηγική. Όπως σε οποιοδήποτε επάγγελμα.

Διαβάστε περισσότερα στο Goldenutopia.gr