Queen of Summer: Αυτά είναι τα trend που θα βάλουν στυλ και… γεύση στο καλοκαίρι σου

Queen of Summer: Αυτά είναι τα trend που θα βάλουν στυλ και… γεύση στο καλοκαίρι σου

Σίγουρα αυτό που χρειάζεται να υπάρχει στη «φαρέτρα» σου είναι μπόλικη φαντασία και πολύ καλή διάθεση.

Ποια είναι τα στοιχεία εκείνα τα οποία μπορούν να «απογειώσουν» ένα καλοκαίρι και να το κάνουν να «καρφωθεί» στη μνήμη σου, αναπολώντας την ημέρα, την περίσταση, τι φόραγες, με ποιον ήσουν και τι έλεγες; Μα φυσικά το χρώμα, η γεύση και η ένταση που εσύ δίνεις στην κάθε μία από τις «καυτές» μέρες που θα διανύσεις μέχρι το ημερολόγιο να «μπει» στον Σεπτέμβρη. Το μεγάλο ερώτημα βέβαια δεν είναι το παραπάνω, αλλά με ποιους ευφάνταστους τρόπους θα καταφέρεις να συνδυάσεις τα παραπάνω τρία στοιχεία.

Σίγουρα αυτό που χρειάζεται να υπάρχει στη «φαρέτρα» σου είναι μπόλικη φαντασία και πολύ καλή διάθεση. Με αυτά τα δύο για «συμμάχους», να είσαι σίγουρη πως δεν θα χορταίνεις να δοκιμάζεις νέα πράγματα, είτε πρόκειται για ένα παιχνιδιάρικο και σύγχρονο look, είτε για ένα λίγο πιο… «ψαγμένο» αλλά θρεπτικό πιάτο, ακόμη και για έναν ανατρεπτικό, φρουτώδη σορμπέ συνδυασμό, ο οποίος μέχρι πρότινος δεν γνώριζες καν πως υπάρχει! Ειλικρινά, υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι να βάλεις λίγο παραπάνω χρώμα, γεύση και να «ανεβάσεις» την ένταση του φετινούς καλοκαιριού! Παρόλα αυτά, παρακάτω έχουμε καταγράψει τους τρεις πιο «hot» από αυτούς, που αναμφίβολα θα σε ανακηρύξουν στην απόλυτη Queen of Summer!

In color blocking we trust!

Ο πιο σύντομος τρόπος να εμπλουτίσεις με επιπλέον χρώμα τη ζωή σου, είναι να γίνεις μία ακόμη follower της μοδάτης τάσης του color blocking. Αυτό πάει να πει πως, μη διστάσεις να «ξεδιπλώσεις» τον πιο τολμηρό εαυτό σου, δημιουργώντας μία πολύχρωμη εικόνα από έντονες και καλοκαιρινές αποχρώσεις όπως είναι το μωβ, το lime, το καρπουζί, το τιρκουάζ, το λεμονί, το βερικοκί. Στόχος σου είναι να ταιριάξεις μέχρι τρία διαφορετικά χρώματα. Εξίσου θεμιτό αλλά πιο δύσκολο βέβαια, είναι να συνδυάσεις και μία παλέτα από shadows ενός μόνο χρώματος. Για να πετύχει ένα color blocking look, αυτό που πρέπει να λάβεις υπόψιν, είναι το ρούχο να διαθέτει μία ποιοτική υφή και ένα chic κόψιμο. Όταν καταφέρεις να δείχνεις σαν ένα από τα κορίτσια των editorial, προτείνω να γιορτάσεις αυτή τη στυλιστική νίκη, κερνώντας τις φίλες σου τις πιο colorful, δροσιστικές γρανίτες στο Kayak!

11

Extra tip: Αλήθεια, γνώριζες πως τα λαχταριστά σορμπέ της Κayak είναι ο καλοκαιρινός πειρασμός με ελάχιστα ή καθόλου λιπαρά, που θα δώσει ένα επιπλέον boost ενέργειας στον οργανισμό σου, χωρίς να χρειαστεί να χαλάσεις τη διατροφή που έχεις ξεκινήσει ήδη από τον χειμώνα;

xeimwnaaaa

Πες «ναι» σε μία πιο… χρωματιστή διατροφή

Περνώντας τώρα στο κομμάτι που αφορά τη «γεύση» και πως αυτή θα αναβαθμίσει το καλοκαίρι σου, το wellbeing είναι για μία ακόμη φορά το «κλειδί» στην υπόθεση. Δεν είναι λίγοι οι ειδικοί που επιμένουν πως φυτικές τροφές οι οποίες αντιστοιχούν σε χρώματα όπως το κόκκινο, το πορτοκαλί, το κίτρινο, το μωβ, είναι εξαιρετικά ευεργετικές για τον οργανισμό μας αλλά και τις λειτουργίες του. Λαχανικά και φρούτα «πλούσια» σε νερό και αντιοξειδωτικά, είναι οι προσθήκες που πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχουν σε κάποια από τα πέντε ημερήσια γεύματά σου. Όπως συμβαίνει και παραπάνω με τη μόδα, έτσι και σε αυτή την περίπτωση, υπάρχουν άπειροι συνδυασμοί να «παίξεις». Ακριβώς για αυτό, είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως όταν ο υδράργυρος «αγγίζει» κόκκινο, δεν υπάρχει πιο χορταστικό και θρεπτικό snack από τα σορμπέ της Κayak, τα οποία παράγονται από τη σάρκα των φρούτων και προηγουμένως επιλέγονται προσεκτικά με γνώμονα την ποιότητα και τη γνησιότητα της προέλευσης τους. Το σορμπέ λεμόνι-βασιλικός να ξέρεις, είναι η επιλογή που σε… ξεδιψάει και μόνο στο άκουσμά της, ενώ η φράουλα, το βατόμουρο και το πεπόνι, θα αφήσουν τη «γεμάτη» υφή και γεύση πραγματικού φρούτου στον ουρανίσκο σου.

88880000

Μία… εκρηκτική, ανεπανάληπτη αίσθηση

Αν αυτό που σου λείπει από το φετινό καλοκαίρι είναι λίγη παραπάνω ένταση, κάτι που θα κάνει την καρδιά σου να «χορεύει» σε τρελούς ρυθμούς, ξέρουμε τον τρόπο για να ανέβουν ένα «τσακ» οι παλμοί σου. Η εκρηκτική και ανεπανάληπτη αίσθηση που θα σου χαρίσουν τα νέα, ανατρεπτικά sorbet exotic της Kayak, είναι η must πρόταση που θα «απογειώσει» τα vibes του καλοκαιριού σου! Συνδυάζοντας με αρμονία εξωτικά φρούτα όπως το mango, τo passion fruit, το lime, η καρύδα και το πορτοκάλι, δημιουργεί μία πρωτόγνωρη παλέτα γεύσεων, οι οποίες σύντομα θα ανακηρυχθούν στο απόλυτο summer trend και θα κάνουν το καλοκαίρι του 2019 να παραμείνει ανεξίτηλο στο μυαλό μας!

myalomas copy

«Χρώμα, γεύση, ένταση» αυτό είναι το «μαγικό» τρίπτυχο που με την έμπειρη υπογραφή της Kayak θα σε κάνει να θυμάσαι το φετινό καλοκαίρι ως το απολαυστικότερο από όσα έχεις ζήσει μέχρι σήμερα!

Info

  • Boutique Kayak Πλάκα, Βύρωνος 1 τηλ. 210 3223840
  • Boutique Kayak Γλυφάδα, Μεταξά 24 & Zησιμοπούλου 1, τηλ. 210 8949130
  • Boutique Kayak, The Μall Athens, Μαρούσι
  • Boutique Kayak, Smart Park, Σπάτα

    Και στις διακοπές:
  • Σαντορίνη, Οία
  • Μύκονος, Ματογιάννια & Ντραφάκι
  • Κέα, Βουρκάρι
  • Κεφαλονιά, Φισκάρδο
  • Μεσσηνία, Costa Navarino Resort