Το εξωτικό Mojito Bay σας φέρνει την μαγεία του νησιού μια ανάσα από την Αθήνα

Το εξωτικό Mojito Bay σας φέρνει την μαγεία του νησιού μια ανάσα από την Αθήνα

Μία υπέροχη εμπειρία... κοντά στην Αθήνα!

Το Mojito Bay σε ένα χώρο που θυμίζει τροπικό νησί, με εξωτικό περιβάλλον γεμάτο φοίνικες, τροπική διακόσμηση και έντονη την παρουσία του ξύλου αλλά και το στοιχείο της θάλασσας, σας περιμένει για την πιο μοναδική στιγμή της ζωής σας. Στο
Mojito Bay όλα συνδυάζονται και βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία με την μίνιμαλ φιλοσοφία που αποπνέει ο χώρος ενώ η επιμελημένη διακόσμησή του το κάνει πραγματικά ξεχωριστό.

Το Mojito Bay βρίσκεται μια ανάσα από την πολύβουη Αθήνα, στην Αγία Μαρίνα, στη θέση Λομβάρδα, στο 33,5 χλμ. Αθηνών Σουνίου. Ακριβώς πάνω στην θάλασσα σε ένα μοναδικό κόλπο, με εξωτερικούς αλλά και εσωτερικούς χώρους, οι οποίοι είναι κατάλληλοι όλες τις εποχές του χρόνου για όλες τις κοινωνικές αλλά και επαγγελματικές εκδηλώσεις σας.

Ο εσωτερικός χώρος του Mojito Bay μπορεί να φιλοξενήσει έως 230 άτομα καθήμενα και έως 500 άτομα όρθιοι ενώ ο εξωτερικός χώρος είναι κατάλληλος για εκδηλώσεις έως 2000 άτομα (600 καθιστοί). Επιπλέον το Mojito Bay διαθέτει και ιδιαίτερος prive χώρο, ικανό να φιλοξενήσει έως 700 άτομα.

Στο Mojito Bay η μαγεία της θάλασσας, η γοητεία του τροπικού νησιού, σκηνοθετούν την εκδήλωσή σας!