Πώς θα κάνεις πιο ανάλαφρες και ντελικάτες τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

Πώς θα κάνεις πιο ανάλαφρες και ντελικάτες τις καλοκαιρινές σου εμφανίσεις

Ιδού, λοιπόν, μερικά πολύτιμα tips που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις με εύκολο τρόπο τις πιο ντελικάτες καλοκαιρινές εμφανίσεις και να χαρείς τη καυτή σεζόν που διανύουμε με τον πλέον δροσιστικό τρόπο.

Ο Ιούλιος ήρθε δίχως να το συνειδητοποιήσεις και σε βρήκε ολίγον τι απροετοίμαστη. Δεν έχεις καταφέρει να αποκτήσει ακόμη το σταρένιο μαύρισμα που ήθελες αλλά ούτε και να προμηθευτείς με τα πιο stylish ρούχα και αξεσουάρ της σεζόν. Τίποτε από τα παραπάνω όμως, δεν μπορεί να σε κρατήσει μακριά από το να απολαύσεις το καλοκαίρι σου στο νησί ή την πόλη.

Ιδού, λοιπόν, μερικά πολύτιμα tips που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις με εύκολο τρόπο τις πιο ντελικάτες καλοκαιρινές εμφανίσεις και να χαρείς τη καυτή σεζόν που διανύουμε με τον πλέον δροσιστικό τρόπο.

Γίνε δημιουργική και υιοθέτησε τα πιο trendy look με… ό,τι έχεις στη ντουλάπα σου

Δεν είναι ανάγκη να ξοδέψεις όλο το budget σου και να «στριμωχτείς» στις διακοπές προκειμένου να αποκτήσεις τα πιο trendy σύνολα της σεζόν. Ό,τι χρειάζεσαι, βρίσκεται ήδη μες στη ντουλάπα σου -και δεν το γνωρίζεις. Για παράδειγμα, σίγουρα μπορείς να δημιουργήσεις μόνη σου τα δύο κορυφαία fashion trends για το καλοκαίρι του 2019. Ποια είναι αυτά; Το tie-dye και τα headbands.

Το ξεβαμμένο εφέ στα ρούχα ήταν «must» στα 90s και τώρα έκανε δυναμική επιστροφή. Ένα DIY βίντεο στο YouTube, λοιπόν, αρκεί για να σε βοηθήσει να κάνεις τα παλιά σου μπλουζάκια να δείχνουν σαν καινούρια και να υιοθετήσεις το tie-dye look στην πιο μοντέρνα εκδοχή του. Όσον αφορά στα headbands, μία παλιά ταινία για τα μαλλιά και ένα φουλάρι, η παλιά σου μπαντάνα ή ένα πολύχρωμο κομμάτι ύφασμα, αρκούν για να αποκτήσεις φέτος το απόλυτο αξεσουάρ για την παραλία, το νησί αλλά και τις απογευματινές σου βόλτες στην πόλη.

polhhhh

Στρέψου στις επιλογές που θα δροσίσουν τις συναντήσεις με τους φίλους

Και από τα στυλιστικά trends της σεζόν που καλείσαι να ακολουθήσεις, περνάμε στις επιλογές που αξίζει να κάνεις σε ό,τι αφορά στις καλοκαιρινές σου εξορμήσεις. Η περίοδος που διανύουμε είναι η ιδανική για να βγάλεις στην επιφάνεια την περισσότερο ανάλαφρη πλευρά του χαρακτήρα σου. Και για να το πετύχεις αυτό, καλό είναι να μην μείνεις απλώς στα αέρινα σύνολα που θα επιλέξεις να φορέσεις, αλλά να δώσεις βάση και στις after work συναντήσεις με τους φίλους σου.

Αν θέλεις να δροσίσεις την καθημερινότητά σου, οι επιλογές που βασίζονται στα αγαπημένα σου φρούτα είναι «must». Και σίγουρα δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο ανθρακούχος μηλίτης Somersby αποτελεί και φέτος την ιδανική πρόταση απόλαυσης, για εκείνους που αναζητούν γευστικές εμπειρίες σε στιγμές χαλάρωσης, ιδίως με φίλους! Είτε προτιμάς το μήλο με την ισορροπημένη γλυκιά γεύση είτε το αναζωογονητικό καρπούζι και το αχλάδι με την ευχάριστη γλυκύτητα και την ελαφρώς όξινη γεύση, αξίζει να πεις «ναι» σε αυτή την πρόταση που ξεχωρίζει από την πρώτη κιόλας γουλιά και θα σου προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία δροσιάς σε κάθε καλοκαιρινή εξόρμηση.

exormisi

Φόρεσε, λοιπόν, το κομψό και άκρως καλοκαιρινό headband σου, επισκέψου το αγαπημένο σου καλοκαιρινό στέκι και σε ένα ποτήρι γεμάτο πάγο, απόλαυσε το Somersby σου με τα φρουτώδη αρώματα και τις ντελικάτες φυσαλίδες! Αυτή είναι σίγουρα η πιο ανάλαφρη και ντελικάτη εκδοχή του εαυτού σου!