Έτσι θα ετοιμάσεις την τέλεια καλοκαιρινή σαλάτα

Έτσι θα ετοιμάσεις την τέλεια καλοκαιρινή σαλάτα

Θα χορτάσεις και θα προσφέρεις στον οργανισμό σου τα απαραίτητα συστατικά.

Ο Αύγουστος είναι εδώ και μία πολύχρωμη σαλάτα φαντάζει η ιδανική επιλογή για να καλύψεις τις διατροφικές ανάγκες και την πείνα σου -πόσο μάλλον αν προσπαθείς να φροντίζεις τη σιλουέτα σου την περίοδο που διανύουμε.

Τι χρειάζεται όμως να βάλεις στη σαλάτα σου, προκειμένου να είσαι σίγουρη πως θα χορτάσεις, ότι θα λάβεις τα απαραίτητα συστατικά που χρειάζεται ο οργανισμός σου και κυρίως, πως δεν θα ξοδέψεις πολύ χρόνο με το πλύσιμο των πιάτων στην κουζίνα; Στην αναζήτηση της τέλειας καλοκαιρινής σαλάτας, ανακαλύψαμε την παρακάτω συνταγή την οποία δοκιμάσαμε και τώρα, σου παρουσιάζουμε. Θα σε δροσίσει, θα σε χορτάσει και θα σε βοηθήσει να φορέσεις με αυτοπεποίθηση στο νησί, εκείνο το αέρινο φόρεμα!

Και ναι, είναι πανεύκολη διότι για να την ετοιμάσεις με επιτυχία, θα χρειαστείς απλώς ό,τι έχεις στο ψυγείο σου. Αρκεί να φροντίσεις να φτιάξεις μία σπιτική σάλτσα βινεγκρέτ. Εμείς χρησιμοποιήσαμε τα υλικά που περιλαμβάνονται στην παρακάτω λίστα. Εσύ, βέβαια, μπορείς σε κάθε περίπτωση να βάλεις στο μπολ σου ό,τι θέλεις -και ό,τι έχεις στη διάθεσή σου. Το σίγουρο είναι πως σε 10 λεπτά της ώρας από τώρα, θα την απολαμβάνεις -και με μία σταγόνα από το κατάλληλο υγρό πιάτων, δεν θα χρειαστεί να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην κουζίνα!

Διαβάστε περισσότερα στο epithimies.gr