Τα fashion items που αξίζει να έχεις φέτος μαζί σου στο νησί

Τα fashion items που αξίζει να έχεις φέτος μαζί σου στο νησί

Από τη bamboo τσάντα στο φλοράλ wrap dress!

Η στιγμή που θα επιβιβαστείς στο πλοίο και θα βάλεις πλώρη για το αγαπημένο σου νησί πλησιάζει και αν ανήκεις και εσύ στην κατηγορία των ταξιδιωτών που αφήνουν την προετοιμασία της βαλίτσας των διακοπών για την τελευταία στιγμή, τότε σίγουρα αξίζει να εστιάσεις για λίγη ώρα την προσοχή σου σε αυτό το άρθρο. Διότι θα σε βοηθήσει να οργανώσεις τις σκέψεις σου και να φτάσεις στην Πάρο, τη Μύκονο, την Αντίπαρο, τα Κουφονήσια ή τη Σίκινο, έχοντας στη βαλίτσα σου τα απαραίτητα fashion items της σεζόν.

Ιδού όλα όσα αξίζει να βρεις και να κάνεις πριν τις διακοπές, προκειμένου να βγεις στις πλαζ και να περπατήσεις στα πλακόστρωτα στενά με τις βουκαμβίλιες με την αυτοπεποίθησή σου ανεβασμένη και φυσικά, να βγάλεις τις πιο όμορφες και instagramικές φωτογραφίες, στην περίπτωση που χρησιμοποιείς κατά κόρον τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η bamboo τσάντα: Ένα ακόμη trend του παρελθόντος που αναβιώνει και κάνει θραύση εντός και εκτός Ελλάδος. Ένα bamboo τσαντάκι είναι η ιδανική επιλογή για τους απογευματινούς και νυχτερινούς σου περιπάτους στο νησί και θα το ανακαλύψεις σε πολλά καταστήματα την περίοδο που διανύουμε.

Διαβάστε περισσότερα στο epithimies.gr