Διακοπές στις Κυκλάδες; Έτσι θα οργανώσεις τις διακοπές σου στο νησί σε μία μόλις ώρα!

Διακοπές στις Κυκλάδες; Έτσι θα οργανώσεις τις διακοπές σου στο νησί σε μία μόλις ώρα!

Προτού εγκαταλείψεις την ελπίδα να ταξιδέψεις στο Αιγαίο και λίγο πριν συμβιβαστείς με τη σκέψη πως θα κάνεις διακοπές στο χωριό με γονείς, θείους και ξαδέρφια, διάβασε όσα έχουμε να μοιραστούμε μαζί σου.

Βρισκόμαστε ήδη στην «καρδιά» του ελληνικού καλοκαιριού και δεν είναι τυχαίο ότι όλοι γύρω σου μιλούν για τις ξέγνοιαστες διακοπές που ετοιμάζονται να περάσουν σε έναν ειδυλλιακό προορισμό των Κυκλάδων

«Πού θα πας φέτος», «Θα σε δούμε Κουφονήσι;». Κλασικές καλοκαιρινές ερωτήσεις που πέφτουν στο τραπέζι των συζητήσεων κάθε παρέας. Το πρόβλημα είναι πως αν δεν έχεις κανονίσει ακόμη κάτι, τότε μάλλον τα παραπάνω ερωτήματα σε στρεσάρουν.

Προτού εγκαταλείψεις την ελπίδα να ταξιδέψεις στο Αιγαίο και λίγο πριν συμβιβαστείς με τη σκέψη πως θα κάνεις διακοπές στο χωριό με γονείς, θείους και ξαδέρφια, διάβασε όσα έχουμε να μοιραστούμε μαζί σου. Διότι μπορεί μία ώρα να μην αρκεί για να αποκτήσεις το μαύρισμα που ονειρευόσουν για τις διακοπές, αλλά σίγουρα φτάνει για να οργανώσεις τις διακοπές σου και να κερδίσεις τα εισιτήρια της επιστροφής σου από το νησί!

Ιδού τα βήματα που αξίζει να ακολουθήσεις για να κάνεις και εσύ φέτος τις διακοπές που λαχταράς!

  1. Επικοινώνησε με την παρέα

Μπορεί το solo traveling να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ταξιδιωτικά trend του 2019, ωστόσο, οι διακοπές είναι σίγουρα πιο όμορφες όταν γίνονται με καλή παρέα. Μην χάνεις χρόνο, λοιπόν. Πιάσε το smartphone σου και επικοινώνησε με τις φίλες σου για να εξακριβώσεις ποιες δεν έχουν κανονίσει ακόμη τις διακοπές τους!

diakopewwwww
  1. Εκμεταλλεύσου τους διαγωνισμούς που «τρέχουν»

Δεν χρειάζεται κόπος αλλά τρόπος, για να ταξιδέψεις με άνεση στο Αιγαίο. Και ο πιο «έξυπνος» τρόπος είναι να λάβεις μέρος στον κορυφαίο διαγωνισμό του καλοκαιριού που θα κάνει τις διακοπές σου πραγματικότητα και μάλιστα, σε μία μόλις ώρα. Διότι ΚΑΘΕ ΩΡΑ (oh yes!) το Flames2Go δίνει τη δυνατότητα σε πέντε τυχερούς να κερδίσουν διπλά εισιτήρια επιστροφής με τη Seajets για τις καλοκαιρινές τους διακοπές από τα νησιά των Κυκλάδων προς την Αθήνα και την Κρήτη! Συνολικά 3.180 νικητές θα κερδίσουν 6.500 εισιτήρια, κάτι που σημαίνει πως είναι πολύ πιθανό να δεις και εσύ το όνομά σου στη λίστα με τους τυχερούς. Είτε ανήκεις στους νέους ή τους παλιούς συνδρομητές της WIND, λοιπόν, αξίζει να λάβεις και εσύ μέρος σε αυτόν τον επικό διαγωνισμό. Μπες στο myF2G app και δες εδώ βήμα-βήμα τι πρέπει να κάνεις. Το «κυνήγι» των Flames έχει ήδη ξεκινήσει!

00088
  1. Στρέψου στο Διαδίκτυο για να οργανωθείς ASAP

Τρίτη συμβουλή που θα σε βοηθήσει να οργανωθείς άμεσα. Μπορεί να μην έχεις προλάβει να αγοράσεις ακόμη το τέλειο μαγιό όμως, μία ώρα αρκεί για να το αποκτήσεις. Βρες τα fashion items που θέλεις και κάνε online τις παραγγελίες σου. Προτού το καταλάβεις, θα ποστάρεις τις πιο instagramικές φωτογραφίες από το αγαπημένο σου νησί.

nisi

Όπως διαπίστωσες, μία ώρα ενδεχομένως δεν φτάνει για να αποκτήσεις τροπικό μαύρισμα, ωστόσο, είναι σίγουρα αρκετή για να οργανώσεις τις φετινές διακοπές και να κερδίσεις τα εισιτήρια της επιστροφής σου από το F2G και την Seajets, τον μεγαλύτερο και ταχύτερο στόλο του Αιγαίου. Μπες, λοιπόν, στο myF2G app και διεκδίκησέ τα τώρα. Διότι κάθε ώρα έχεις την ευκαιρία να μπεις και εσύ στη λίστα με τους χιλιάδες τυχερούς!