Γιάννης Μπουρούσης - Γιώργος Τσιαμούρας Το ραντεβού στο μπαρμπέρικο & το ξύρισμα που έγινε… κέρασμα

Γιάννης Μπουρούσης - Γιώργος Τσιαμούρας Το ραντεβού στο μπαρμπέρικο & το ξύρισμα που έγινε… κέρασμα

Γιάννης Μπουρούσης και Γιώργος Τσιαμούρας. Ξεκίνησαν τα πρώτα τους μπασκετικά βήματα στην Καρδίτσα αλλά ο καθένας ακολούθησε τη δική του πορεία. Παρόλα αυτά, οι δύο αθλητές κατάφεραν να μείνουν «κολλητοί» μέχρι σήμερα. Για αυτό και όποτε βρίσκουν χρόνο και όπου μπορούν, δίνουν ραντεβού για να τα πουν και να.. «την πουν» ο ένας στον άλλο.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, το ραντεβού των δύο κολλητών δόθηκε σε ένα μπαρμπέρικο κάπου στην Αθήνα. Ωστόσο, το κούρεμα και το ξύρισμα κατέληξαν σε… κέρασμα και το αντάμωμα των δύο φίλων πήρε άλλη τροπή. Διότι ο Γιάννης αποφάσισε να πάει το concept «κέρασε τον φίλο σου, να σου πει ποιος είσαι» σε άλλο level, για αυτό και ετοίμασε για τον Γιώργο κάτι που το φιλαράκι του δεν περίμενε.

003

Όλα ξεκίνησαν όταν στο μπαρμπέρικο «έσκασε μύτη» ένας σερβιτόρος, φέρνοντας μία μπύρα που ήταν κερασμένη για τον Γιώργο και η οποία συνοδευόταν από τρεις κάρτες. Φορώντας τη μπέρτα κουρέματος και λίγο προτού ξεκινήσει το ξύρισμα, ο Τσιαμούρας δεν μπορούσε παρά να «σκαλώσει». Στην αρχή, πίστεψε πως η FIXήταν κερασμένη από μία θαυμάστρια από το απέναντι μαγαζί, όπως του είπε ο Μπουρούσης. Ωστόσο, μόλις διάβασε το περιεχόμενο των καρτών, κατάλαβε πως κάτι άλλο «έπαιζε»...

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr