The Influencers: Η Τζένη Θεωνά απαντάει στις ερωτήσεις μας λίγο πριν το talk της στο Utopia @ Golden

The Influencers: Η Τζένη Θεωνά απαντάει στις ερωτήσεις μας λίγο πριν το talk της στο Utopia @ Golden

Τζένη Θεωνά είναι μία από τις πλέον ταλαντούχες ηθοποιούς και artists της γενιάς της. Από τη συμμετοχή στις "7 Θανάσιμες Πεθερές" και το "Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στη στεριά" μέχρι το "Πίσω στο Σπίτι" και το "Rocky Horror Show", δεν υπάρχει ρόλος που να μην μπορεί να αποθεώσει με τις ερμηνείες της και την προσωπικότητά της.

Η ξανθιά καλλονή που έγινε πρόσφατα μαμά θα είναι καλεσμένη του Κωνσταντίνου Ρήγου στη θεματική Magic Box στο Utopia @ Golden Hall για να μας μιλήσει για όσα έχει ζήσει στη μικρή, τη μεγάλη οθόνη και το θεατρικό σανίδι και φυσικά για το νέο της ρόλο στη ζωή. Λίγο πριν βρεθεί στο concept showroom, της θέσαμε μερικές ερωτήσεις για να μας δώσει τον τόνο για όλα τα ενδιαφέροντα θέματα που θα συζητήσει την Τρίτη 10/9 στις 17:00 στο χώρο του Utopia @ Golden Hall, όπου φυσικά μπορείτε ελεύθερα να παραβρεθείτε κι εσείς και να παρακολουθήσετε live τη συνέντευξη.

Τζένη πες μας ποιο είναι το πιο αγαπημένο σου δώρο/αντικείμενο που έχεις αγοράσει για το μωρό σου.

Μας έχουν χαρίσει λιλιπούτεια αντικείμενα μεγάλης συναισθηματικής αξίας. Ένα πανάκι που το ακουμπάει στο πρόσωπο του για να κοιμηθεί και το κουνελάκι που του βάζω στην αγκαλιά του. Το είχαν τα ανίψια μου και τώρα ο γιος μου. Και βέβαια το μπανάκι που του έχει κάνει δώρο η γιαγιά του. Λατρεύει το νερό και την ώρα του μπάνιου ξετρελαίνεται και γελάμε πολύ...

Διαβάστε περισσότερα στο Goldenutopia.gr