Ποια είναι η καλύτερη ώρα να πιεις τον καφέ σου;

Ποια είναι η καλύτερη ώρα να πιεις τον καφέ σου;

Αν είσαι λάτρης του καφέ, τότε δεν υπάρχει ώρα που δεν μπορείς να πιεις τον καφέ σου.

Αν είσαι λάτρης του καφέ, όπως κι εμείς, τότε δεν υπάρχει ώρα που δεν μπορείς να πιεις τον καφέ σου. Όμως, εκτός από την απόλαυση, σημασία έχει και η ώρα που τον απολαμβάνεις. Γι’ αυτό ψήσε καφέ να σου πω τα μυστικά σχετικά με τις καλύτερες στιγμές όπου ένα φλιτζάνι ελληνικού καφέ γίνεται ακόμα πιο απολαυστικό..

  1. Με την ανατολή του ήλιου

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και από…ένα απολαυστικό καφέ. Το ξέρουμε ότι για τους περισσότερους από εμάς το πρωινό ξύπνημα είναι το πιο δύσκολο αλλά πίστεψε μας είναι η καλύτερη στιγμή για λίγο ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου. Βάλε το μπρίκι στη φωτιά, ετοίμασε μία μεγάλη κούπα ελληνικό καφέ Λουμίδης Παπαγάλος και βγες στο μπαλκόνι να θαυμάσεις την ηρεμία της πόλης! Άσε το πρωινό αεράκι να σε παρασύρει, ονειρέψου μια μέρα γεμάτη αρώματα όπως αυτά που αναδύονται από την κούπα του ελληνικού καφέ όσο απολαμβάνεις την ανατολή του ήλιου και οι πρώτες ακτίνες ξεχύνονται γύρω σου.

  1. Το μεσημεράκι κάτω από τις ακτίνες του ήλιου

H magic time θα έλεγε κανείς για να απολαύσεις τον καφέ σου. Όταν ζεις στην πιο ηλιόλουστη χώρα της Ευρώπης, σχεδόν απαιτείται να κάνεις ένα διάλλειμα από τη δουλειά, να ετοιμάσεις έναν καφέ και να απολαύσεις τον μεσημεριανό ήλιο. Γέμισε ενέργεια, άσε τις ακτίνες του ήλιου να ζεστάνουν το πρόσωπο σου και τον ελληνικό καφέ τη καρδιά σου! Κάθε γουλιά ισοδυναμεί με μια στιγμή ευτυχίας, εσύ πόσες μπορείς να γευτείς;

  1. Απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα

Πόσες φορές έχεις στείλει μήνυμα στην παρέα «πότε θα πάμε για καφέ;» και η απάντηση είναι «το απόγευμα!»; Η καλύτερη ώρα το απόγευμα είναι τη στιγμή που ο ήλιος δύει για να απολαύσεις τον καφέ σου. Επίλεξε την πιο πολυσύχναστη ταράτσα ή αυλή της πόλης σας, διάλεξε με την παρέα ένα τραπέζι που να σας προσφέρει απεριόριστη θέα στον ουρανό και απόλαυσε έναν κρύο ελληνικό καφέ Λουμίδης frio αγναντεύοντας το ηλιοβασίλεμα με τους αγαπημένους σου φίλους. Και φυσικά, δεν γίνεται να αντισταθείς από το photo shooting στο ηλιοβασίλεμα για το αναμενόμενο Instagram story #sunset #coffeetime!

Και τώρα που σου αποκαλύψαμε τις πιο ωραίες και ειδυλλιακές στιγμές για να απολαύσεις τον καφέ σου, το μόνο που χρειάζεται να σε απασχολεί είναι αν θα τον συνοδέψεις με τα αγαπημένα μας μπισκότα βουτύρου ή με μία τάρτα κεράσι!

Καλή απόλαυση!