H Nespresso σε προσκαλεί στο Utopia @ Golden Hall για να δοκιμάσεις μία νέα εμπειρία καφέ

H Nespresso σε προσκαλεί στο Utopia @ Golden Hall για να δοκιμάσεις μία νέα εμπειρία καφέ

Γνωρίστε στο Magic Box του Utopia τη νέα σειρά καφέδων για απολαυστικές συνταγές με γάλα.

Η Nespresso «ντύνει» την εμπειρία του Magic Box γιατί κανείς δεν απολαμβάνει περισσότερο τον καλό καφέ από το ελληνικό κοινό και κανείς δεν μπορεί να προσφέρει καλύτερο καφέ στο σπίτι από τη Nespresso. Και επειδή το καλύτερο ταίρι του καφέ είναι φυσικά το γάλα η Nespresso εγκαινιάζει μια νέα σειρά καφέδων, τις Barista Creations, με ποικιλίες ιδανικές για όσους επιθυμούν μία κούπα καφέ με γάλα, με έντονη γεύση, οξύτητα, γεμάτο σώμα και αρώματα, τις οποίες μπορείτε να δοκιμάσετε για δύο μέρες στο Magic Box του Κωνσταντίνου Ρήγου στο Utopia!

Το μόνο που έχετε να κάνετε αν θέλετε να δοκιμάσετε τη νέα σειρά καφέδων είναι να έρθετε στο Utopia @ Golden Hall (Επίπεδο 0) την Παρασκευή και το Σάββατο (20 και 21 Σεπτεμβρίου) από τις 12 μέχρι τις 8 που σας περιμένουν τρεις νέες εκπληκτικές ποικιλίες της Nespresso που συνδυάζονται τέλεια με γάλα και μπορούν να δημιουργηθούν από μία μηχανή Nespresso. Ελάτε να σας κεράσουμε Chiaro, ένα απαλό χαρμάνι, το οποίο αναδίδει νότες φυσικής καραμέλας και γλυκού μπισκότου όταν συνδυάζεται με γάλα, ή Scuro που έχει έντονη γεύση καβουρδισμένου καφέ, το οποίο ισορροπεί τέλεια με το γάλα, ή Corto με ισχυρή, μεστή γεύση η οποία γίνεται πιο απαλή και κρεμώδης όταν προστεθεί λίγο γάλα.

Καθώς οι περισσότεροι καταναλωτές παγκοσμίως προτιμούν τον καφέ τους με γάλα – η Nespresso δημιούργησε τρεις νέους καφέδες για να τελειοποιήσει αυτές τις συνταγές. Η εταιρεία επένδυσε έξι χρόνια μελετώντας τη σχέση καφέ και γάλακτος για να δημιουργήσει τη σειρά BARISTA CREATIONS. Οι ειδικοί της εταιρείας πειραματίστηκαν με 18 ποικιλίες καφέ από όλο τον κόσμο, καθώς και διαφορετικές τεχνικές καβουρδίσματος και άλεσης για να δημιουργήσουν τον καφέ που συνδυάζεται τέλεια με γάλα και μπορεί να δημιουργηθεί από μία μηχανή Nespresso.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη νέα σειρά BARISTA CREATIONS και συνταγές που μπορείτε να κάνετε στο σπίτι σας επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Nespresso: www.nespresso.com/gr/

Διαβάστε περισσότερα στο Goldenutopia.gr