Ψάχνεις δουλειά;Στο Berkshire δίνουν εξαιρετικό μισθό σερβιτόρου, όμως υπάρχει κάτι «tricky» σε αυτό

Ψάχνεις δουλειά;Στο Berkshire δίνουν εξαιρετικό μισθό σερβιτόρου, όμως υπάρχει κάτι «tricky» σε αυτό

Πρέπει να το σκεφτείς καλά πριν δεχτείς αυτή την αγγελία

Ένα ζευγάρι στο Berkshire της Βρετανίας παντρεύεται στις 2 Οκτωβρίου και αναζητάει σερβιτόρους, οι οποίοι θα σερβίρουν στον γάμο τους τους καλεσμένους που θα παρευρίσκονται εκεί. Μάλιστα προσφέρουν και ένα πολύ ικανοποιητικό ωρομίσθιο (30 λίρες την ώρα), το οποίο δεν το λες και μικρό ποσό.

Σίγουρα θα υπάρξει μια έξτρα κούραση, όμως αν το συγκρίνεις με τα ελληνικά δεδομένα που στην καλύτερη παίρνεις 25 ευρώ το 8ωρο, είναι ένα τίμιο ποσό. Υπάρχει όμως μια λεπτομέρεια στο job description, την οποία θα πρέπει να σκεφτείς πολύ καλά, πριν στείλεις το βιογραφικό σου.

Όπως αναφέρεται στην αγγελία που δημοσιεύθηκε στο Bark.com, οι σερβιτόροι που θα δείξουν ενδιαφέρον, θα πρέπει να είναι χαλαροί και εξοικειωμένοι με το γυμνό, αφού θα κληθούν να σερβίρουν γυμνοί, τους επίσης γυμνούς καλεσμένους.

«Ο σύντροφός μου κι εγώ θέλαμε τον γάμο μας ολόγυμνο. Είχαμε σκεφτεί να προσλάβουμε προσωπικό ντυμένο αλλά δεν θα νιώθαμε άνετα με ντυμένους ανθρώπους ανάμεσά μας» αναφέρεται στην αγγελία. «Είναι δύσκολο να βρούμε ανθρώπους να δουλέψουν γυμνοί, μας απογοήτευσαν τρεις φορές έως τώρα, οι τελευταίοι υποψήφιοι συμφώνησαν αρχικά και έκαναν πίσω καθώς η μέρα του γάμου πλησίαζε. Είναι πολύ αγχωτικό.

Ξέρουμε πως δεν είναι κάτι που ευχαριστεί τον μέσο σερβιτόρο, αλλά ελπίζουμε πως θα βρούμε ανθρώπους που νιώθουν άνετα με το σώμα τους. Δεν μας απασχολεί εάν έχουν εμπειρία, αρκεί να είναι επαγγελματίες και ευγενικοί. Παντρευόμαστε στις 2 Οκτωβρίου και δίνουμε 30 λίρες την ώρα σε οποιονδήποτε μπορεί να μας βοηθήσει», αναφέρει η αγγελία αναλυτικά.

Λοιπόν ψάχνεις ακόμη δουλειά;