Πήγαμε στο πιο «in» πάρτι της χρονιάς και βιώσαμε την απόλυτη myblu εμπειρία!

Πήγαμε στο πιο «in» πάρτι της χρονιάς και βιώσαμε την απόλυτη myblu εμπειρία!

Μπορεί το καλοκαίρι να αποτελεί πλέον μακρινή ανάμνηση, ωστόσο, εμείς πάντα θα έχουμε ανάγκη από λίγο μπλε στη ζωή μας. Αυτός είναι ο λόγος που την περασμένη Παρασκευή έπειτα από το γραφείο, ξεκινήσαμε για την παραλιακή και συγκεκριμένα, για το Golf Prive Γλυφάδας και το πιο μεγάλο πάρτι της χρονιάς για το «καλωσόρισμα» του νέου, ηλεκτρονικού τσιγάρου myblu™ στην Ελλάδα!

Είχαμε ακούσει πολλά για το myblu™ και θέλαμε να το δοκιμάσουμε και να το δούμε από κοντά. Πήγαμε, λοιπόν, μέχρι τη Γλυφάδα για να βρεθούμε στο λανσάρισμα του Προϊόντος Νέας Γενιάς της Imperial Tobacco και οφείλουμε να ομολογήσουμε πως η διαδρομή άξιζε τον κόπο -και μάλιστα, με το παραπάνω!

Διότι το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, στον υπέροχο χώρο του Golf Prive, όχι μόνο είχαμε την ευκαιρία να «γνωρίσουμε» το myblu™, το νέο ηλεκτρονικό τσιγάρο που ήρθε στη χώρα μας, αλλά μεταξύ άλλων, καταφέραμε να δούμε από κοντά δεκάδες celebrities της εγχώριας showbiz που βρέθηκαν στο απόλυτο πάρτι της χρονιάς και να απολαύσουμε live τον Τόνι Σφήνο!

Ναι, αυτό το πάρτι τα είχε όλα: Κοσμικούς καλεσμένους, δροσιστικά ποτά που είχαν φτιαχτεί ειδικά για τη βραδιά με έμπνευση από τις γεύσεις του νέου προϊόντος και το λαμπερό show του Tonis Sfinos, ο οποίος με τη μοναδική και απόλυτα χαρακτηριστική του σκηνική παρουσία «ανέβασε» ακόμη περισσότερο τη διάθεσή μας.

Η βραδιά ήταν εκπληκτική και όλοι μας θέλαμε να δοκιμάσουμε πρώτοι το νέο αυτό ηλεκτρονικό τσιγάρο και την εμπειρία απόλαυσης που προσφέρει, συστήνοντάς μας ουσιαστικά έναν νέο τρόπο ατμίσματος και δίνοντάς μας την επιλογή να φύγουμε από το μέτριο και να πάμε σε κάτι καλύτερο! Δες απλώς τις παρακάτω φωτογραφίες για να διαπιστώσεις πόσο λαμπερό ήταν αυτό το πάρτι.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr