Altionistas: Η ελληνική superhero «ταινία» που δεν πρέπει να χάσεις

Altionistas: Η ελληνική superhero «ταινία» που δεν πρέπει να χάσεις

Για την ώρα δεν γνωρίζουμε πολλές πληροφορίες αναφορικά με τη νέα αυτή «ταινία» που, όπως όλα δείχνουν, φέρει ελληνική υπογραφή.

Θα φανταζόσουν ποτέ πως θα έβλεπες τη Βίκυ Σταυροπούλου, τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, τη Μαρία Κωνσταντάκη και τον Σόλωνα Τσούνη να ενώνουν τις υπερδυνάμεις τους, να φορούν στολές υπερηρώων και να πρωταγωνιστούν σε μία «ταινία» επιστημονικής φαντασίας;

Η αλήθεια είναι ότι εμείς δεν θα το πιστεύαμε, αν δεν είχαμε δει στα social media το trailer του «Altionistas, the movie». Ναι, φαίνεται πως η πρώτη ομάδα Ελλήνων υπερηρώων αποτελεί γεγονός και το αποτέλεσμα στις οθόνες μας αναμένεται να είναι κάτι περισσότερο από απολαυστικό.

Για την ώρα δεν γνωρίζουμε πολλές πληροφορίες αναφορικά με τη νέα αυτή «ταινία» που, όπως όλα δείχνουν, φέρει ελληνική υπογραφή. Όμως, ξέρουμε με βεβαιότητα πως θα κάνει «πρεμιέρα» την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα, την Τρίτη 8 Οκτωβρίου και σε αυτή, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε τους αγαπημένους μας Έλληνες ηθοποιούς σε στιγμές… superhero δράσης.

Και με βάση όσα είδαμε στο trailer που μόλις κυκλοφόρησε στο Διαδίκτυο, μπορούμε να φανταστούμε πως το θέαμα θα είναι κάτι περισσότερο από «δυνατό». Διότι σε αυτή την ξεχωριστή «ταινία» επιστημονικής φαντασίας, Σταυροπούλου, Σκιαδαρέσης, Κωνσταντάκη και Τσούνης δημιουργούν την ομάδα των Altionistas και χρησιμοποιούν τις υπερδυνάμεις τους (από την τηλεμεταφορά μέχρι την υπεράνθρωπη δύναμη και από την τηλεπάθεια μέχρι την ταχύτητα) για να σώσουν την ανθρωπότητα από έναν μεγάλο κίνδυνο.

Εμείς ανυπομονούμε ήδη να δούμε τους νέους -και αγαπημένους μας- υπερήρωες να «ξεδιπλώνουν» τις υπερδυνάμεις και τα ταλέντα τους. Ακόμη, λοιπόν, και αν δεν γνωρίζουμε τι θα αντιμετωπίσουν ή αν θα τα καταφέρουν, πιστεύουμε πως θα βάλουν τα δυνατά τους.

Τέσσερις super ήρωες, τέσσερις υπερδυνάμεις και μία απειλή. Οι Altionistas έρχονται και εμείς, δεν μπορούμε παρά να συντονιστούμε μαζί τους. Δες το trailer που ακολουθεί και μπες και εσύ σε superhero mood!