Black Friday: Ξέρουμε πώς θα ανακαλύψεις τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Black Friday: Ξέρουμε πώς θα ανακαλύψεις τις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Yπάρχει τρόπος να επωφεληθείς από την πιο… μαύρη Παρασκευή του χρόνου

Ήδη από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας, όπου σταθείς και όπου βρεθείς, όλοι μιλάνε με ανυπομονησία για την επερχόμενη Black Friday. Τα καταστήματα έχουν ήδη τοποθετήσει τις απαραίτητες πινακίδες που ενημερώνουν το κοινό για τις μεγάλες προσφορές, οι καταναλωτές ετοιμάζουν σχολαστικά τις λίστες και το budget τους για τη μεγάλη… έξοδο και εγώ παρατηρώντας όλη αυτή τη φρενίτιδα που επικρατεί με αφορμή τον καθιερωμένο πλέον εμπορικό θεσμό, αναρωτιέμαι μήπως δεν έχω καταλάβει κάτι καλά.

Η αλήθεια είναι πως η τελευταία μου Black Friday εμπειρία, δεν κατέληξε και τόσο καλά, αφού έπειτα από έναν μαραθώνιο στην κεντρική αγορά της πρωτεύουσας, κατέληξα να χάσω μία ολόκληρη ημέρα για να αποκτήσω ένα ζευγάρι μποτάκια που έχω φορέσει ελάχιστες φορές. Έτσι, όσο και αν με παρακινούν οι ανεπανάληπτες προσφορές, ακόμη και αν πρέπει απαραίτητα να πραγματοποιήσω κάποιες αγορές, δεν είμαι διατεθειμένη να στριμωχτώ για μία ακόμη χρονιά, πίσω από ατέλειωτες ουρές ταμείων και διαδρόμους καταστημάτων. Πόσω μάλλον για να αποκτήσω ένα ακόμη gadget, όταν η σχέση μου με την τεχνολογία τελειώνει εκεί που σβήνει και η οθόνη του smartphone μου.

Αυτό που δεν γνώριζα βέβαια, είναι πως υπάρχει τρόπος να επωφεληθείς από την πιο… μαύρη Παρασκευή του χρόνου, γλιτώνοντας την κοσμοσυρροή και βρίσκοντας όλα όσα χρειάζεσαι, στις πιο best prices που «παίζουν» στην αγορά! Αν αναρωτιέσαι πως θα το κάνεις αυτό, διάβασε το κείμενο που ακολουθεί και να είσαι σίγουρη πως θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

2

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας

Άσε τους άλλους να περιμένουν υπομονετικά στα ταμεία των πολυκαταστημάτων, όσο εσύ, με τον αντίχειρα να… τρέχει στην οθόνη του κινητού σου, θα σκρολάρεις και θα βολτάρεις ηλεκτρονικά σε απέραντους ψηφιακούς διαδρόμους καταστημάτων, χαζεύοντας προϊόντα και προσφορές, μέχρι να επιλέξεις εκείνο που σε ενδιαφέρει και φυσικά σε συμφέρει περισσότερο. Για να μην χάσεις επιπλέον χρόνο, ιδανικό θα ήταν πριν ξεκινήσεις τη διαδικτυακή σου περιήγηση, να έχεις ετοιμάσει πρώτα μία ενδεικτική λίστα με τα προϊόντα που σου λείπουν. Έτσι το ψάξιμο, θα είναι πολύ πιο οργανωμένο και συνεπώς στοχευμένο.

Βρες το κατάστημα με την καλύτερη τιμή

Το μπουκάλι με το άρωμά σου τελειώνει; Χρειάζεσαι μερικές πιο χειμερινές παλέτες μακιγιάζ; Σου λείπει ένα μαύρο κοκάλινο ζευγάρι γυαλιών; Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να αποκτήσεις κάτι από τα παραπάνω! Πριν τρέξεις σε κάποιο από τα γνωστά καταστήματα ομορφιάς, επισκέψου την αξιόπιστη πλατφόρμα αναζήτησης προϊόντων και σύγκρισης τιμών BestPrice! Με αυτόν τον τρόπο, θα εντοπίσεις εύκολα, ανάμεσα από χιλιάδες διαφορετικά καταστήματα, συγκεκριμένα 2.100 καταστήματα, εκείνο που διαθέτει το προϊόν που σε ενδιαφέρει και μάλιστα στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς.

3

Εστίασε σε προϊόντα που χρησιμοποιείς συχνά

Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να βλέπει τη Black Friday ως την απόλυτη ευκαιρία να αποκτήσει προϊόντα τεχνολογίας που δυσκολεύεται να αγοράσει στην αρχική τους τιμή, όμως η ίδια ημέρα, μπορεί να γίνει η ιδανική αφορμή να δημιουργήσεις ένα back up από πράγματα που χρησιμοποιείς στην καθημερινότητα. Για παράδειγμα, θα μπορούσες με αφορμή τις προσφορές, να αποκτήσεις τις κρέμες προσώπου και σώματος που περιλαμβάνει η ρουτίνα περιποίησής σου, σε πολύ χαμηλότερη τιμή από αυτή που τα αγοράζεις συνήθως!

Extra tip: Μήπως είναι η καταλληλότερη στιγμή να επενδύσεις και σε μία αποτριχωτική μηχανή ή ένα σεσουάρ επαγγελματικών προδιαγραφών;

Last but not least

Ακόμη κι αν ανήκεις στην κατηγορία των ορκισμένων fashion lovers και η Black Friday είναι η αφορμή να διευρύνεις την γκαρνταρόμπα και κατ’ επέκταση το στυλ σου, καλό θα ήταν να αποφύγεις τα φυσικά καταστήματα. Όχι μόνο η ατμόσφαιρα θα είναι αποπνιχτική από τον κόσμο αλλά θα χάσεις πολύτιμο χρόνο από τη shopping εξόρμηση, περιμένοντας στα δοκιμαστήρια ή τα ταμεία των καταστημάτων.

4

Τώρα που ξέρεις ποιο είναι το μέρος στο οποίο θα βρεις αυτή τη Black Friday τις καλύτερες τιμές από 2.100+ ηλεκτρονικά καταστήματα και να ενημερώνεται για πραγματικές προσφορές όλο το χρόνο, μην χάνεις άλλο καιρό! Μπες σήμερα κιόλας στο BestPrice, κάνε την εγγραφή σου, βάλε τα προϊόντα στη λίστα με τα «Θέλω» και μην ξεχάσεις να ενεργοποιήσεις την «Ειδοποίηση χαμηλότερης τιμής», για εκείνα που σε ενδιαφέρουν λίγο παραπάνω! Έτσι, όπου και αν βρίσκεσαι, η πλατφόρμα θα σε ειδοποιεί πως το… αντικείμενο του πόθου σου, έφτασε επιτέλους και την επιθυμητή τιμή που έχεις ορίσει!