Δε φαντάζεσαι ποιος ήρωας φορούσε τη στολή του Iron Man στην κομμένη σκηνή του Infinity War

Νατάσσα Σχοινά
Δε φαντάζεσαι ποιος ήρωας φορούσε τη στολή του Iron Man στην κομμένη σκηνή του Infinity War

Ok, σε αυτό δε θα πήγαινε ο νους μας.

«I love you 3000», μία ατάκα που κατά πάσα πιθανότητα δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουμε όσοι αγαπάμε τη Marvel και τις ταινίες που δημιουργεί. Ο Iron Man για πολλούς αποτελούσε τον αγαπημένο τους χαρακτήρα κι ο Tony Stark ήταν ο «ευφυής, δισεκατομμυριούχος, playboy, φιλάνθρωπος» ήρωας που τελικά θυσιάστηκε για το καλό της ανθρωπότητας.

Οι μήνες, ωστόσο, περνούν. Πλέον, ετοιμαζόμαστε για την πολυαναμενόμενη 4η Φάση της εταιρείας κι είμαστε πολύ περίεργες για το πώς έχουν σχεδιάσει να παρουσιάσουν τις νέες παραγωγές. Δεδομένου ότι αυτές πια είναι πολύ κοντά, έχουν αρχίσει και κυκλοφορούν οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα αλλά και πληροφορίες που δε γνωρίζαμε για τις προηγούμενες ταινίες.

Τώρα, για παράδειγμα, μάθαμε ότι υπήρχε μία κομμένη σκηνή στο Avengers: Infinity War, στην οποία τη στολή του Iron Man δεν τη φοράει ο Tony Stark αλλά ο… Doctor Strange, που τον υποδύεται ο χαρισματικός Benedict Cumberbatch. Αντίστοιχα, στην ίδια σκηνή, ο Tony Stark φορούσε την κάπα του Stephen Strange.



via GIPHY


Ο δημιουργός του Clerks, Kevin Smith, μίλησε σχετικά με αυτό στο Fatman Beyond του YouTube, ισχυριζόμενος ότι το σκηνικό το έδειξαν σε εκείνον και τον συνοικοδεσπότη του, Marc Bernardin, οι δυο σεναριογράφοι, Christopher Markus και Stephen McFeely.

Διάβασε ακριβώς τι είπε στην παρακάτω gallery.