Πώς θα βλέπουμε τις νέες ταινίες τώρα που έκλεισαν τα σινεμά; Μία μεγάλη εταιρεία παραγωγής απαντά

Νατάσσα Σχοινά
Πώς θα βλέπουμε τις νέες ταινίες τώρα που έκλεισαν τα σινεμά; Μία μεγάλη εταιρεία παραγωγής απαντά

Μία εξαιρετική πρωτοβουλία εν μέσω καραντίνας κορονοϊού.

Η καραντίνα του κορονοϊού μάς έχει κλείσει εκ των πραγμάτων στα σπίτια μας. Αυτό σημαίνει ότι θα περάσει ένα σεβαστό χρονικό διάστημα μέχρι να ξανακάνουμε άνετα τις βόλτες μας και να απολαύσουμε τις ταινίες που περιμένουμε αγκαλιά με ένα κουτί pop-corn στις αίθουσες των κινηματογράφων.

Για όσους δηλώνουν λάτρεις του σινεμά, όμως, αυτό είναι ένα μεγάλο πλήγμα. Γιατί δεν είναι μόνο η ταινία καθεαυτή που σου δίνει την ικανοποίηση, αλλά κι η όλη εμπειρία της μεγάλης οθόνης. Το να κλείσεις τα εισιτήρια, να πάρεις τα σνακ σου και να καθίσεις αναπαυτικά μπροστά στην οθόνη που καλύπτει τον τεράστιο τοίχο μπροστά σου.

Μέχρι, όμως, να επιστρέψουμε στα φυσιολογικά μας, η Universal, που είναι μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής αυτήν τη στιγμή, πήρε μία απόφαση για να μας δώσει μία παρηγοριά σε αυτό το κομμάτι…

Όπως ανακοίνωσε με Δελτίο Τύπου η Comcast, η εταιρεία στην οποία ανήκει η NBCUniversal, κάποιες από τις ταινίες θα γίνονται διαθέσιμες online την ίδια μέρα που είναι προγραμματισμένες να βγουν στους κινηματογράφους.

«Αντί να καθυστερήσουμε αυτές τις ταινίες ή να τις κυκλοφορήσουμε σε ένα τοπίο διανομής με δυσκολίες, θέλαμε να παρέχουμε μία επιλογή στους ανθρώπους να βλέπουν αυτούς τους τίτλους από το σπίτι τους, που είναι και προσβάσιμο και προσιτό (οικονομικά)», είπε ο Chief Execute Officer της NBCUniversal σε δήλωσή του.

Η πρώτη ταινία που θα γίνει ταυτόχρονα διαθέσιμη online και on-demand θα είναι το Trolls World Tour -10 Απριλίου- και το όλο concept θα περιλαμβάνει και μερικές πρόσφατες κυκλοφορίες, όπως The Invisible Man και The Hunt. Το ντεμπούτο της πρωτοβουλίας έγινε χτες, Παρασκευή 20 Μαρτίου.




Οι ταινίες θα είναι διαθέσιμες για ενοικίαση μέσα από διάφορες πλατφόρμες, όπως τις αδελφές της Universal, Sky και Comcast, αλλά και άλλες πλατφόρμες και το προτεινόμενο κόστος θα είναι 19.99 δολάρια για 48 ώρες.