9 βίντεο που θα σε κάνουν να περάσεις καλά το Σουκού ακόμη και στην καραντίνα

Νάνσυ Μητσοστέργιου
9 βίντεο που θα σε κάνουν να περάσεις καλά το Σουκού ακόμη και στην καραντίνα

Κάπως έτσι θα κυλήσουν ημέρες

Αγαπητό Ημερολόγιο, Κυριακή σήμερα –περίεργο που θυμόμαστε τη μέρα- και βρισκόμαστε στην 11η μέρα της καραντίνας μας. Βρισκόμαστε στη δεύτερη μέρα της άνοιξης, όμως το κοντινότερο που μπορείς να βγεις για να τη χαρείς είναι το μπαλκόνι ή η βεράντα σου. Αν είσαι τυχερή και έχεις κήπο ακόμη καλύτερα.

Εάν είσαι από τους ανθρώπους που δεν «έχασαν» τη δουλειά τους και η δική σου έχει μεταφερθεί από το σπίτι, τότε έχεις κάτι να κάνεις για να περάσει ο χρόνος σου. Σίγουρα δεν έχει καμία σχέση με το γραφείο σου, όμως γι’ αυτό το διάστημα θα πρέπει να συμβιβαστείς με αυτές τις συνθήκες εργασίας. Είναι για το καλό σου (και το καλό όλων μας) άλλωστε.

Σίγουρα έχεις βρει κάποια πράγματα να κάνεις για να περνάς ευχάριστα την ώρα σου και αυτό είναι σίγουρα καλό. Υπάρχουν άλλωστε τόσα όμορφα και δημιουργικά πράγματα να κάνεις ακόμη και στο σπίτι σου. Αν είσαι από εκείνους που δεν αποχωρίζονται εύκολα το κινητό τους και ψάχνεις συνεχώς νέα πράγματα να δεις, τότε σίγουρα θα έχεις πέσει σε κάποιο βιντεάκι που σατιρίζει τη ζωή στη διάρκεια της καραντίνας.

Και επειδή το κάνουμε κι εμείς και έχουμε ταυτιστεί με κάποια από αυτά παρακάτω θα δεις τα 9 καλύτερα που ξεχωρίσαμε και γελάσαμε πολύ. Με το τελευταίο μάλιστα χορεύουμε κιόλας μέσα στο σπίτι. Οκ, ξέρουμε πως η κατάσταση είναι πολύ σοβαρή, αν όμως δεν το διασκεδάσεις λιγάκι στην καλύτερη να ολοκληρώσεις την καραντίνα με κατάθλιψη, και αυτό δεν το θέλουμε.



Γι’ αυτό προτού σε παραπέμψουμε στα βίντεο εδώ μπορείς να δεις τρεις τρόπους να καταπολεμήσεις την κατάθλιψη και τη μοναξιά το διάστημα αυτό.