The Outsider: Το κορυφαίο βιβλίο του Στίβεν Κινγκ στη μικρή οθόνη

The Outsider: Το κορυφαίο βιβλίο του Στίβεν Κινγκ στη μικρή οθόνη

Πολυγραφότατος και με βιβλία – best sellers στο βιογραφικό του, ο Στίβεν Κινγκ είναι ένας από τους σπουδαιότερους συγγραφείς της γενιάς του και με το “The Outsider” (τον «Ξένο», όπως είναι η ελληνική απόδοση), επιβεβαιώνει ακόμα μια φορά τον τίτλο του αυτό.

Με το γνωστό του ύφος, αυτό που τον έχει αναδείξει μεταξύ των καλύτερων του είδους, δημιουργεί ένα αστυνομικό θρίλερ με σπουδαίους χαρακτήρες και πλοκή που ξαφνιάζει. Αυτή την ιστορία αποφάσισε να μεταφέρει στη μικρή οθόνη η HBO – και το έκανε τόσο καλά, που οι κοινό και κριτικοί συμφωνούν πως αναφορικά με το The Outsider, η σειρά είναι καλύτερη από το βιβλίο – αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που οι δημιουργοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να συνεχίσει για δεύτερη σεζόν, πέρα από το βιβλίο δηλαδή.

Οι περίπου 670 σελίδες του μυθιστορήματος έγιναν εικόνα σε δέκα επεισόδια για την HBO, όπως και για το Vodafone TV, μέσω του οποίου οι Έλληνες τηλεθεατές έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν αποκλειστικά, μία από τις πιο δυνατές τηλεοπτικές σειρές της χρονιάς. Με όλα τα χαρακτηριστικά ενός πετυχημένου μυστηρίου να είναι συγκεντρωμένα στην παραγωγή αυτή, με διάσημο καστ και εξαιρετικούς συντελεστές πίσω από τις κάμερες, η αλήθεια είναι πως η επιτυχία ήταν περίπου αναμενόμενη. Το The Outsider όμως, η επιτυχία εκτοξεύθηκε - ήδη από τη μέση περίπου της προβολής του είχε ποσοστό 81% στο Rotten Tomatoes, με τάση διαρκώς αυξανόμενη!



Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr