Ο Jack Dorsey είναι ο CEO του Twitter, είναι κούκλος & δίνει δισεκατομμύρια για τον κορονοϊό (photo)

Ο Jack Dorsey είναι ο CEO του Twitter, είναι κούκλος & δίνει δισεκατομμύρια για τον κορονοϊό (photo)

Δώρισε 1.000.000.000 ευρώ στην μάχη κατά του κορονοϊού. 

Όχι δεν τον γνωρίζαμε και νιώθουμε έξαλλες γι'αυτό. Διότι εντάξει, ο Mark Zuckerberg μπορεί να είναι φοβερός και τρομερός, αλλά δεν τον λες και... γοητευτικό. Όχι ότι αυτό έχει και ιδιαίτερη σημασία για τον κλάδο με τον οποίο ασχολείται, αλλά εμείς μόλις ανακαλύψαμε έναν αντίστοιχο κύριο, που και σέξι ειναι, και κιμπάρης!

Φίλες μου, ο Jack Dorsey είναι ο ιδρυτής του Twitter, και μόλις ενίσχυσε τον αγώνα κατά του κορονοιού με το ευτελές ποσό του ενός δισεκατομμυρίου!!! Ναι μάλιστα, με ανακοίνωσή του στο...Twitter (πού αλλού;) έκανε την αποκάλυψη, ενώ τόνισε ότι τα χρήματα αυτά είναι το 28% της συνολικής του περιουσίας.

Κι όμως, δεν το σκέφτηκε στιγμή γιατί είναι λεβέντης και κύριος. Σε άλλα νέα, είναι 44 ετών και Σκορπιός, μένει στην παλιά του γειτονιά στο San Francisco και κάθε μέρα περπατάει για να πάει στη δουλειά γιατί αυτό του καθαρίζει το μυαλό. Ξεκίνησε την καριέρα του ως προγραμματιστής, και σύντομα, καθότι εκτός από όμορφος είναι και έξυπνος, ίδρυσε apps οπως το Square και πολλά άλλα.Παράλληλα ανέλαβε CEO του Τwitter ενώ είναι και συνιδρυτής της εταιρείας.

Για να τον κάνουμε ακόμα πιο τέλειο, σε ενημερώνουμε ότι είναι φιλάνθρωπος και συχνά πυκνά δωρίζει χιλιάδες και εκατομμύρια σε ανθρώπους που δεν έχουν σταθεί τόσο τυχεροί όσο εκείνος. Όσο για την...οικογενειακή του κατάσταση, είναι ανύπαντρος αλλά στο παρελθόν είχε σχέσεις με διάφορες εντυπωσιακές κυρίες.

Δες την gallery παρακάτω:

Εδώ και η ανακοίνωση στο Twitter:

twitter