Οι σκηνές του Furious 7 που δεν είδαμε τον Paul Walker, αλλά την τεχνολογία να κάνει θαύματα

Οι σκηνές του Furious 7 που δεν είδαμε τον Paul Walker, αλλά την τεχνολογία να κάνει θαύματα

Χρειάστηκε CGI για να γυριστούν οι σκηνές της ταινίες μετά τον θάνατο του ηθοποιού.

Η 30η Νοεμβρίου του 2014 ήταν μία δύσκολη μέρα για τους λάτρεις του κινηματογράφου. Ο Paul Walker, ένας ηθοποιός που τότε βρισκόταν στην καλύτερη φάση της καριέρας του, βρήκε τραγικό θάνατο στο Los Angeles, όταν ο οδηγός της Porsche στην οποία επέβαιναν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με την κολώνα και τα δέντρα στο πλάι του δρόμου.

Όταν αυτό συνέβη, ο ηθοποιός βρισκόταν εν μέσω των γυρισμάτων της ταινίας Furious 7, υποδυόμενος τον Brian O’Conner. Αμέσως μετά τα νέα του σοκαριστικού συμβάντος, σύμφωνα με τον ίδιο τον παραγωγό της ταινίας, Neal Moritz, σκέφτηκαν να την ακύρωναν και να μην έβγαινε καθόλου στους κινηματογράφους.

Ο Walker είχε προλάβει να γυρίσει τις περισσότερες σκηνές, όμως, ακόμα κι έτσι οι σεναριογράφοι έπρεπε να ξαναγράψουν κάποια κομμάτια για να μπορέσει να βγει σωστά η ταινία, αλλά και να μην υπάρχει κάποιο κενό ή απορία από σεναριακής άποψης γιατί ο πρωταγωνιστής δε θα ξαναεμφανιζόταν.

Αφού τακτοποιήθηκε αυτό το κομμάτι, στρατολόγησαν τα δύο αδέρφια του, Caleb και Cody, με τους οποίους πάντα υπήρχε εξαιρετική ομοιότητα, για body doubles και χρησιμοποίησαν τη βοήθεια της τεχνολογίας και, συγκεκριμένα, το CGI (Computer-Generated Imagery).




Σύμφωνα με το Screenrant, μερικές από τις σκηνές, στις οποίες δεν ήταν ο Paul Walker, αλλά το CGI είναι οι ακόλουθες:

  • Όταν ο Brian αγκαλιάζεται με τη Mia.
  • Όταν βάζει τον γιο του στο minivan.
  • Όταν κοιτάζει σε έναν υπολογιστή, και λογομαχεί με τη Mia.
  • Όταν όλη η οικογένεια κοιτάζει το Los Angeles.
  • Όταν κάθεται στην πισίνα με τον Dom.
  • Όταν είναι στο αυτοκίνητο με τον Dom να οδηγεί.
  • Όταν πετάγεται έξω από το αυτοκίνητο και κοιτάζει κάτι που μοιάζει με σκληρό οδηγό.