Μένεις Αμερική ή Καναδά; Βοήθησε στον κορονοϊό περνώντας μία ολόκληρη μέρα με τον DiCaprio

Μένεις Αμερική ή Καναδά; Βοήθησε στον κορονοϊό περνώντας μία ολόκληρη μέρα με τον DiCaprio

Ο διαγωνισμός περιλαμβάνει έναν ρόλο στη νέα ταινία του Scorsese.

Το ξέσπασμα του κορονοϊού έπιασε προ εκπλήξεως όλον τον πλανήτη. Οι χώρες άρχισαν να εφαρμόζουν η μία μετά την άλλη το μέτρο της καραντίνας για να μειωθεί η ταχύτητα εξάπλωσής του, όμως ήδη τα περιστατικά ήταν πάρα πολλά. Αυτήν τη στιγμή που μιλάμε, τα κρούσμα έχουν ξεπεράσει τα δύο εκατομμύρια, δημιουργώντας μεγάλο πρόβλημα στις μονάδες υγείας πολλών πόλεων κι αφήνοντας χωρίς δουλειά και έσοδα πληθώρα οικογενειών.

Η κατάσταση έχει πάρει σαφώς δύσκολη τροπή κι αυτό που πρέπει να συμβεί είναι όλοι να βοηθήσουμε όπως μπορούμε για να διευκολύνουμε την κατάσταση τόσο κατά τη διάρκεια της πανδημίας όσο και μετά το πέρας της. Έτσι, ο Leonardo DiCaprio, γνωστός για την περιβαλλοντική και φιλανθρωπική του δράση, ένωσε τις δυνάμεις του με τον Robert DeNiro και τον Martin Scorsese, για μία εξαιρετική κίνηση.

Για να ενισχύσουν την προσπάθεια του America’s Food Fund -που έχει αναλάβει την ενίσχυση ανθρώπων και οικογενειών με καθημερινά γεύματα- προσκαλούν έναν ή μία fan, που να είναι άνω των 18 και κάτοικος της Αμερικής ή του Καναδά, να κάνει μία δωρεά και να έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει μαζί τους στη νέα τους ταινία Killers and the Flower Moon.




«Πρόσφατα ξεκινήσαμε το #AmericasFoodFund για να βοηθήσουμε να σιγουρευτούμε ότι κάθε οικογένεια σε ανάγκη έχει πρόσβαση σε φαγητό σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή. Οι πιο ευπαθείς μας κοινότητες χρειάζονται την υποστήριξή μας τώρα περισσότερο από ποτέ. Γι’ αυτό σου ζητάμε να μας βοηθήσεις με το #AllinChallenge. Αν έχεις ποτέ αναρωτηθεί πώς είναι να μπορείς να δουλέψεις με τον υπέροχο @martinscorsese, τον Robert De Niro και τον εαυτό μου, αυτή είναι η ευκαιρία σου. Ο Robert κι εγώ πρόκειται να πρωταγωνιστήσουμε σε μία νέα ταινία που λέγεται Killers and the Flower Moon, υπό τη σκηνοθεσία του Martin Scorsese. Θέλουμε να σου προσφέρουμε έναν μικρό ρόλο, την ευκαιρία να περάσεις τη μέρα στο σετ με εμάς τους τρεις και να παρευρεθείς στην πρεμιέρα. Για να συμμετάσχεις, πήγαινε στο allinchallenge.com και κάνε δωρεά ό,τι μπορείς.

Το 100% της δωρεάς θα πάει στα @MealsonWheelsAmerica, @NoKidHungry και #AmericasFoodFund (@wckitchen & @feedingamerica) @officiallymcconaughey, @theellenshow και @iamjamiefoxx, θα έρθετε μαζί μας;», έγραψε ο ηθοποιός στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.




Εκτός από τον ρόλο, ο/η νικητής/τρια θα έχει την ευκαιρία να γευματίσει με τον DiCaprio και να πάρει συμβουλές από τον Scorsese. Ο διαγωνισμός θα είναι ανοιχτός μέχρι τις 7 Μαΐου και, αν μπορούσαμε κι εμείς να πάρουμε μέρος, θα το είχαμε κάνει ήδη.