7 απίστευτα facts για το Modern Family που μόνο οι πραγματικοί λάτρεις γνωρίζουν

7 απίστευτα facts για το Modern Family που μόνο οι πραγματικοί λάτρεις γνωρίζουν

Περισσότερες πληροφορίες για την αγαπημένη σου σειρά.

Το Modern Family τελείωσε μετά από 11 εξαιρετικά επιτυχημένες σεζόν και μία ιστορία που ο κόσμος δε χόρταινε να βλέπει. Εκεί ήταν που η Sofia Vergara απέκτησε ακόμα μεγαλύτερη φήμη κι απέδειξε ότι βρίσκεται στο Hollywood όχι μόνο για την εκρηκτική της εμφάνιση αλλά και για το ταλέντο της στην κωμωδία.

Όταν προβλήθηκαν στην Αμερική και τα τελευταία επεισόδια της σειράς, ωστόσο, προκάλεσαν διχασμό στους fans, αφού φαντάζονταν διαφορετικά τέλη για τους πρωταγωνιστές.

«Αγκαλιάσαμε αυτήν την ιδέα του να βάλουμε τους ανθρώπους σε νέα μονοπάτια που να προκαλέσουν ενθουσιασμό στο κοινό να τα φανταστεί», είπε ο co-creator Christopher Lloyd.




Κάπως έτσι, λοιπόν, ήρθε η ώρα για μία αναδρομή στα άδυτα μιας από τις διασημότερες σειρές ever και 10 facts που μόνο οι φανατικοί λάτρεις γνωρίζουν.

  1. O Nolan Gould, που στη σειρά έπαιζε τον όχι τόσο έξυπνο Luke Dunphy, στην αληθινή ζωή είναι μία πραγματική ιδιοφυΐα… με διαπίστευση. Ανήκει από 4 ετών στο Mensa, κάτι που κάνει μόνο το 2% του πληθυσμού.

  2. Η Sofia Vergara κανονικά είναι ξανθιά, αλλά έβαφε τα μαλλιά της καστανά για το σόου.

  3. Στην αρχή, οι δημιουργοί ήθελαν να το κάνουν animated σειρά, νομίζοντας ότι έτσι θα τραβούσε περισσότερο κόσμο. Άρα, παρά λίγο να μη δούμε τους ηθοποιούς που λατρέψαμε και που έκαναν το σόου αυτό που είναι σήμερα.

  4. Όταν είδαν ότι η σειρά πήγαινε τόσο καλά, οι ηθοποιοί συνασπίστηκαν και μποϊκόταραν τα γυρίσματα, ώστε να διαπραγματευτούν υψηλότερους μισθούς. Και τα παιδιά μαζί.

  5. Η Julie Bowen που υποδύθηκε την Claire Dunphy ήταν 8μιση μηνών έγκυος στο πρώτο επεισόδιο. «Ήμουν 8μιση μηνών έγκυος με δίδυμα όταν γύρισα τον πιλότο, οπότε ήμουν σίγουρα αγχωμένη», είπε στο USA TODAY.

  6. Η Sarah Hyland πέρασε πραγματικές δυσκολίες αυτά τα χρόνια που είχαν να κάνουν με την υγεία της. Το 2012, έκανε μεταμόσχευση νεφρού από τον μπαμπά της, αλλά, επειδή το σώμα της το απέρριψε, το 2017 έκανε μία δεύτερη με μόσχευμα του αδερφού της.

  7. Η Aubrey Anderson-Emmons δεν ήταν πάντα η Lilly. Αρχικά, η παραγωγή ήθελε δίδυμα για τον ρόλο, τα οποία εξελίχθηκαν σε δύσκολα να δουλέψουν μαζί τους.