Into the Night: Η σκοτεινή σειρά αποκάλυψης που θα δεις σε μία μέρα

Into the Night: Η σκοτεινή σειρά αποκάλυψης που θα δεις σε μία μέρα

Θα κολλήσεις από τα πρώτα λεπτά.

Με τις διάφορες πλατφόρμες που έχουμε σήμερα στη διάθεσή μας, δεν είναι δύσκολο να βρεις μία σειρά να δεις. Το δύσκολο είναι η παραγωγή που θα διαλέξεις να είναι ποιοτική, μεστή και χωρίς να σου γκρεμίζει κάθε ελπίδα έκπληξης και ξαφνιάσματος. Όταν υπάρχει τέτοια πληθώρα επιλογών στα πόδια σου, όμως, είναι αναμενόμενο.

Κατόπιν αρκετών απογοητεύσεων που έπεσαν στην παραπάνω κατηγορία, επιτέλους ήρθε το Into the Night. Το timing ομολογουμένως δε θα μπορούσε να είναι καλύτερο. Έφτασε πάνω σε μία εποχή που ο κορονοϊός έχει βάλει όλον τον πλανήτη στη λογική μιας πανδημίας. Κάτι που μέχρι πριν από μερικούς μήνες μόνο σε ταινίες και σειρές βλέπαμε.

Η συγκεκριμένη παραγωγή ένα πράγμα είχε σε αφθονία: το μυστήριο. Ένας ύποπτος άντρας επιβιβάζεται ξαφνικά σε ένα αεροπλάνο κρατώντας στα χέρια του ένα όπλο. Αρχίζει να μιλάει για μία καταστροφή που πρόκειται να γίνει στη Γη, χωρίς, όμως, κανείς να καταλαβαίνει τίποτα ή να τον πιστεύει. Στα μάτια των υπολοίπων είναι ένας τρομοκράτης, ο οποίος κατά πάσα πιθανότητα έχει χάσει τα λογικά του. Κι αυτό είναι κάτι που για κάποια ώρα προβληματίζει κι εσένα.

Η συνέχεια, ωστόσο, φέρνει πολλά στην οθόνη. Η μάχη για επιβίωση δεν έχει να κάνει με τον εξωτερικό κι αόρατο εχθρό, αλλά -κυρίως- με τους ίδιους τους ανθρώπους. Η παράνοια και η σύγχυση καταφέρνουν να φωλιάσουν στο αεροπλάνο και οι επιβάτες με τα εντελώς διαφορετικά υπόβαθρα και παρελθόντα αρχίζουν να στρέφονται ο ένας εναντίον του άλλου.

Εκτός από το story που σε κρατάει καθόλη τη διάρκεια χωρίς να βαρεθείς ούτε λεπτό, βλέποντας το Into the Night θα εκτιμήσεις και μία εξαιρετική σκηνοθεσία, με τους τονισμούς των χρωμάτων της εικόνας και τη μουσική να σε βάζουν ακριβώς μέσα στο κλίμα. Στα bonus οι πολύ καλές ερμηνείες των ηθοποιών.