Ο νέος εναλλακτικός τρόπος διακοπών είναι το bubble tents

Νάνσυ Μητσοστέργιου
Ο νέος εναλλακτικός τρόπος διακοπών είναι το bubble tents

Τι είναι όμως το bubble tents;

Ο κορονοϊός που έχει κάνει την εμφάνισή του στη ζωή μας τους τελευταίους μήνες, από την αρχή του 2020 δηλαδή, φαίνεται πως δεν μας αφήσει να το αποχωριστούμε τόσο εύκολα. Στις 11 Μαρτίου ο ΠΟΥ κήρυξε τον κορονοϊό ως πανδημία και οι 3 μήνες που ακολούθησαν ήταν κάτι που δεν περίμενε κανένας να συμβεί. Περιορισμός μετακινήσεων, απαγόρευση κυκλοφορίας εκτός νομού, καραντίνα και κλείσιμο αρκετών επιχειρήσεων περιλάμβανε ο σχεδιασμός για τη μείωση της διασποράς μετάδοσης του ιού, με την αποκατάσταση της «κανονικότητας» να γίνεται σταδιακά από τις 4 Μαΐου. Η ζωή μας άλλαξε άρδην και ακόμη προσπαθούμε όλοι να συντονιστούμε στη νέα πραγματικότητα.

Σε αυτή τη νέα πραγματικότητα πρέπει να συντονίσουμε και το καλοκαίρι μας, το οποίο σε καμία περίπτωση δε θα μοιάζει με τα προηγούμενα χρόνια. Θα πρέπει να τηρούνται οι αποστάσεις όπου αυτό είναι εφικτό, αλλά και να ακολουθούμε κατά γράμμα τους κανόνες προσωπικής και όχι μόνο υγιεινής. Αναρωτώμενες λοιπόν τι θα κάνουμε με τις φετινές διακοπές και πως θα περάσουμε την καλοκαιρινή μας άδεια, είδαμε ένα βίντεο με τον νέο εναλλακτικό τρόπο διακοπών, ο οποίος πραγματικά μας ενθουσίασε. Αυτός ο εναλλακτικός τρόπος διακοπών ονομάζεται «bubble tents» και μάλλον θα φορεθεί πολύ φέτος το καλοκαίρι.

Τι είναι όμως τα bubble tents; Η νέα αυτή μέθοδος διακοπών βρίσκεται στα Νέα Μουδανιά της Χαλκιδικής και περιλαμβάνει 4 φουσκωτές φούσκες σε ένα καταπράσινο χωράφι κοντά στη θάλασσα με παροχές που θα έβρισκες ακόμη και σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου 5 αστέρων. Η εκπομπή στη Φωλιά των Κου Κου πρόβαλλε στιγμιότυπο από την περιοχή όπου βρίσκονται τα bubble tents δίνοντάς μας περισσότερες λεπτομέρειες γι’ αυτό το νέο trend διακοπών.