Είναι επίσημο: Το sequel του Bird Box θα έρθει στις οθόνες μας

Νατάσσα Σχοινά
Είναι επίσημο: Το sequel του Bird Box θα έρθει στις οθόνες μας

Ο ενθουσιασμός, τώρα, επιβάλλεται.

Οι διάφορες διαδικτυακές πλατφόρμες τα τελευταία χρόνια έχουν ανοίξει κατά πολύ τους ορίζοντες. Οι ταινίες και οι σειρές που κυκλοφορούν πλέον δεν περιορίζονται από κινηματογραφικούς παράγοντες. Ετοιμάζονται, γυρίζονται, διαλέγονται από τους όποιους θέλουν να τη διαθέσουν στο κοινό και τελικά γίνεται η προώθησή τους κατευθείαν μέσα στα σπίτια του κόσμου. Πολλές από αυτές είναι τόσο επιτυχημένες που οι θεάσεις φτάνουν σε απίστευτα νούμερα, οπότε και η παραγωγή καταλαβαίνει ότι ο κόσμος το ζητάει και θέλει να δει περισσότερα.

Μια από αυτές τις ταινίες είναι το Bird Box. Όταν κυκλοφόρησε online, όσοι το είδαν δε σταματούσαν να το συζητάνε και όσοι δεν το είχαν δει προσπαθούσαν να το βάλουν στο πρόγραμμά τους για να μπορούν να συμμετέχουν στις συζητήσεις. Η Sandra Bullock πρωταγωνίστησε σε ενός είδος post-apocalyptic ταινία με έναν αόρατο εχθρό που εμφανίζεται κατά βούληση στους ανθρώπους και τους κάνει να θέλουν να δώσουν τέλος στη ζωή τους.



Αυτό το ιδιαίτερο concept, λοιπόν, θα έχει sequel, αλλά προς το παρόν δεν έχουμε πολλές πληροφορίες πέρα από το γεγονός ότι όντως συμβαίνει.

Ο συγγραφέας του βιβλίου, Josh Malerman, σύμφωνα με το CinemaBlend, είπε:

«Δεν μπορώ να πω πολλά, αλλά μπορώ να πω ότι είναι σε ανάπτυξη. Μερικές φορές είναι περίεργο, όλη αυτή η μυστικότητα, αλλά είμαι μέσα»