Εκπτώσεις και διαγωνισμοί: Θα τα βρεις όλα στο RIVER WEST

5 SHARES

Κυριακή 19 Ιουλίου ανοιχτά!

Φέτος το καλοκαίρι το RIVER WEST μας υποδέχεται με τις χαμηλότερες τιμές στα αγαπημένα μας fashion & beauty brands με εκπτώσεις που αγγίζουν το 70%! Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εκεί. Σε όλο το διάστημα των εκπτώσεων, η ανανέωση είναι μονόδρομος με τον φανταστικό καλοκαιρινό digital διαγωνισμό «To 7 σου πάει πολύ». Με 70 δώρα από τα καταστήματα του RIVER WEST, 70 τυχερούς νικητές, 7 κληρώσεις και για 7 ολόκληρες εβδομάδες, αυτό το καλοκαίρι θα είναι πιο refreshing από ποτέ!

Η διάθεση για καλοκαιρινό shopping γίνεται ακόμα καλύτερη με το ανοιχτό στέγαστρο του RIVER WEST, και το open air feeling που προσφέρει. Παράλληλα, ο ελεγχόμενος αριθμός επισκεπτών, οι συνεχείς καθαρισμοί, τα stations αντισηπτικών και η λειτουργία των κλιματιστικών με 100% φυσικό αέρα, μας επιτρέπουν να μην έχουμε άλλες έννοιες πέρα από την καλοκαιρινή μας ανανέωση.

Ολόσωμο η bikini; αεράτη παντελόνα ή φόρεμα στο νησί; Αντηλιακή με χρώμα ή χωρίς; Flats ή ftatforms; Βρείτε όλες τις απαντήσεις για το δικό σας μοναδικό στυλ και απολαύστε τη βόλτα σας στο RIVER WEST!

Και αν σκέφτεστε πως δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από βόλτα και ανανέωση με τα αγαπημένα σας brands και εκπτώσεις έως και 70%, το RIVER WEST μας λέει πως υπάρχει και είναι τα 70 δώρα που θα δώσει στους τυχερούς νικητές του πιο fun καλοκαιρινού διαγωνισμού του. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες και τα δώρα του διαγωνισμού στο promo.riverwest.gr και μπορεί να είστε από τους τυχερούς καλοκαιρινούς νικητές!

In the mood for safe summer shopping? In the mood for Refreshing Days of Fashion Sales στο RIVER WEST

www.riverwest.gr / www.facebook.com/RiverWestOfficial

RIVER WEST SOCIAL MEDIA

FACEBOOK @RiverWestOfficial  

INSTAGRAM: River West Official

Tο RIVER WEST βρίσκεται πάντα στο πλευρό των φίλων του, διευκολύνοντάς τους με:

  • Δωρεάν Parking500 θέσεων: Είσοδος από την Λεωφόρο Κηφισού, τον κεντρικότερο άξονα του λεκανοπεδίου
  • Δωρεάν Μετακίνηση: Δωρεάν μετάβαση από και προς το σταθμό του Μετρό Αιγάλεω, αποκλειστικά με το Mini-Bus του RIVER WEST
5 SHARES
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ