Ανοίγει το I Resort, στην περιοχή της Σταλίδας, στην Κρήτη

Ανοίγει το I Resort, στην περιοχή της Σταλίδας, στην Κρήτη

Στις 10 Ιουλίου ανοίγει ξανά τις πόρτες του επίσημα το I Resort, το οποίο βρίσκεται στην υπέροχη, αμμουδερή παραλία της Σταλίδας, στο Ηράκλειο Κρήτης.

Μετά από μια περίοδο λεπτομερούς δοκιμαστικής εφαρμογής του πλαισίου οδηγιών από τις Υγειονομικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Υγείας, κατά της εξάπλωσης του Covid-19, το

Ι Resort είναι έτοιμο να υποδεχτεί ξανά τους επισκέπτες του, διατηρώντας πάντα τις υψηλές προδιαγραφές της κρητικής φιλοξενίας.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην ακτή της Σταλίδας και διαθέτει υπαίθριους χώρους 1800 τ.μ., δύο εξωτερικές πισίνες, ιδιωτική παραλία και δωρεάν αναπαυτικές ξαπλώστρες με ομπρέλες, μεταξύ άλλων ανέσεων που παρέχει στους καλεσμένους του.

Παρά τη δύσκολη προηγούμενη περίοδο, ολοκληρώθηκε περίπου στο μισό, το φιλόδοξο πλάνο ανακαίνισης και, πλέον, το I Resort δέχεται κρατήσεις για τα 227 δωμάτιά του, που μπορούν να εξυπηρετήσουν από μοναχικούς ταξιδιώτες μέχρι πολυμελείς οικογένειες, με τιμές που απευθύνονται σε όλους.

Η ποιότητα, από τις απαράμιλλες αξίες της κρητικής διατροφής που είναι κριτήριο για κάθε μενού, μέχρι τις υπηρεσίες του Aegeo Spa και του pool bar είναι εμφανής σε κάθε γωνιά του I Resort, όπως και η διάθεση για να παρέχει την πιο άνετη, ευχάριστη και ασφαλή διαμονή, και αυτό το καλοκαίρι.

Η ξενοδοχειακή μονάδα αποκτήθηκε από τον Όμιλο Ιωάννη Γρύλου το 2018 και έχει ανακαινιστεί σε μεγάλο βαθμό έκτοτε, τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους. Αποτελείται από δύο παραλιακά κτίρια, 6 πισίνες (2 μεγάλες εξωτερικές υπαίθριες και 4 πριβέ), 2 εστιατόρια, χώρο spa (ο οποίος θα λειτουργεί αποκλειστικά με ραντεβού) που περιλαμβάνει κέντρο fitness, και συνολικά 18.000 τ.μ. εσωτερικών χώρων.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε το:

W: https://www.iresortbeachhotel.com/

E: info@iresortbeachhotel.com

FB: https://www.facebook.com/IResortBeachHotel

IG: https://www.instagram.com/i_resort_beachhotel/

YT: https://www.youtube.com/channel/UCUIB8ZwWIeybWUk63fz86ZA