Rianne Meijer: Η θεάρα blogger που (υπόσχομαι) θα σου αλλάξει τη ζωή

Rianne Meijer: Η θεάρα blogger που (υπόσχομαι) θα σου αλλάξει τη ζωή

Αγνόησε αυτές που κρύβουν την κυτταρίτιδα και αποθέωσε αυτές που τη δείχνουν!

Το Instagram ως γνωστόν έχει κατακλύσει τις ζωές, την καθημερινότητα και τα καλοκαίρια μας. Δεν πήγες πουθενά αν δεν το ανέβασες στο Instagram και δεν έχεις κανένα απολύτως ενδιαφέρον αν δεν κάνεις το ανάλογο story. Και κάπως έτσι, εμείς τα κορίτσια, κυρίως, βασανιζόμαστε για να πάρουμε την κατάλληλη πόζα με το μαγιό, όπου θα δείχνει και το κορμί τέλειο, και το τοπίο και το μουτράκι και τελοσπάντων θα είμαστε συνολικά καλλονές, διότι αρνούμαστε να συμβιβαστούμε με ημίμετρα!

Σε περίπτωση λοιπόν που και στις φετινές σου διακοπές θέλεις να προκαλέσεις αίσθηση, να ξέρεις ότι αφενός δεν είσαι η μόνη, απενοχοποίηση τώρα, και αφετέρου έχουμε να σου προτείνουμε κάτι λιγότερο στημένο, με περισσότερο χιούμορ, που σίγουρα πουλάει!

Η Rianne Meijer λοιπόν είναι Ολλανδή blogger-νομίζω ότι η Ολλανδία είναι στις bloggers ό, τι η Βραζιλία στους ποδοσφαιριστές- η οποία σε αντίθεση με τις… συναδέλφους της, κάνει κάτι το οποίο είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από μία πόζα με ωραία ρούχα, σε ένα ωραίο μέρος. Έχει χιούμορ! Και με όπλο της το χιούμορ, τολμά να μας δείξει τις ατέλειές της και κυρίως να μας αποκαλύψει αυτό που μάλλον γνωρίζαμε: Ότι όλα είναι θέμα πόζας και σωστού φωτισμού. Την ίδια στιγμή που η φωτογενής νεαρά, ποζάρει εντυπωσιακή με το μαγιό και την κορμάρα της, την ίδια στιγμή αυτοτρολάρεται (βασικά αυτοσαρκάζεται) με την ίδια φωτογραφία χωρίς… κατάλληλη πόζα, φωτισμό ή photoshop!

To χιούμορ της και η παντελής έλλειψη κόμπλεξ, την έχουν κάνει ιδιαίτερα δημοφιλή μιας και κάθε της post συγκεντρώνει πάνω από 100.000 likes. Στο παιχνίδι έχει μπει και το αγόρι της, εξίσου φωτογενής και εξίσου «σούργελο» με την καλή πάντα έννοια, με τα video τους να είναι κυριολεκτικά «γροθιά» σε κάθε γκρίζα και μουντή μέρα.

Παρακάτω σου έχω κάποιες από τις πιο χαρακτηριστικές της φωτογραφίες, αλλά σου οφείλεις να την ακολουθήσεις γιατί σου υπόσχομαι θα σου αλλάξει τη ζωή!