5 πασίγνωστοι ηθοποιοί που δε θυμόσουν ότι έχουν παίξει στα Φιλαράκια

Νατάσσα Σχοινά
5 πασίγνωστοι ηθοποιοί που δε θυμόσουν ότι έχουν παίξει στα Φιλαράκια

Πόσα χρόνια έχουν περάσει από τότε...

Σίγουρα έχουν περάσει πολλές σειρές ανά διαστήματα από τις οθόνες μας. Όσοι τις λατρεύουν μπορούν να καταλάβουν αυτό το μοναδικό συναίσθημα που δίνουν στο κοινό. Τη συνέχεια, τη γνωριμία με τους χαρακτήρες, την άφιξη στα δικά τους σπίτια όσο κι εκείνοι εισβάλλουν στα δικά μας. Αυτό είναι κάτι που εκ των πραγμάτων δεν μπορούν να σου δώσουν οι ταινίες, παρά τη μεγάλη εκτίμηση που θα νιώσεις όταν κάποια είναι καλή.

Στον τομέα σειρά, λοιπόν, τα πράγματα είναι πολύ συγκεκριμένα. Πρέπει το cast να είναι ολοκληρωμένο και συμβατό, η πλοκή να ανανεώνεται για να μην κουράζει και να διακρίνεται από μία ταυτότητα. Τρόμου, περιπέτειας, γέλιου, κ.ο.κ. Τα Φιλαράκια σε αυτόν ακριβώς τον συνδυασμό πέτυχαν, εξ ου και η κυκλοφορία 10 σεζόν με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία.

Από το 1994 που προβλήθηκε το πρώτο επεισόδιο, μέχρι το 2004 που ήρθε το φινάλε, πολλά έχουν συμβεί και πληθώρα ηθοποιών που τώρα είναι πασίγνωστοι πέρασαν από το storyline. Κάποιους τους θυμάσαι πολύ καλά και δε χρειάζονται reminder, όπως ο Brad Pitt και ο Paul Rudd, ενώ άλλους μάλλον τους είχες αφήσει στο πίσω μέρος της μνήμης σου.

Ποιοι είναι αυτοί:

1. Hugh Laurie



2. Kristin Davis



3. Ellen Pompeo



4. Dakota Fanning



5. Jon Favreau