H Hilary Swank γίνεται αστροναύτης στη νέα δραματική sci-fi σειρά

Νατάσσα Σχοινά
H Hilary Swank γίνεται αστροναύτης στη νέα δραματική sci-fi σειρά

Μία παραγωγή που δε θα χάσουμε

Όσο περνάει ο καιρός, όλο και περισσότερες σειρές γίνονται διαθέσιμες στο κοινό. Η μεγάλη τους ζήτηση έχει κάνει τους παραγωγούς να στρέψουν το ενδιαφέρον τους σε αυτές, συγκεντρώνοντας πλέον ένα cast με γνωστά ονόματα του Hollywood, σε αντίθεση με το παρελθόν που οι μεγάλοι stars συνήθως βρίσκονταν στη μεγάλη οθόνη.

Τώρα, λοιπόν, που βρισκόμαστε στη φάση, που και λόγω κορονοϊού πολλές παραγωγές βγαίνουν κατευθείαν online, μία νέα σειρά ετοιμάζεται να κάνει την εμφάνισή της στις αρχές ου Σεπτεμβρίου και θα έχει τη Hilary Swank στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Πρόκειται για το «Away», μία σειρά που θα πραγματεύεται τη ζωή των πρώτων αστροναυτών που στάλθηκαν στον Άρη σε μία τριετή αποστολή. Οι θυσίες που έπρεπε να κάνουν, αφήνοντας πίσω τις οικογένειές τους και μην μπορώντας να βοηθήσουν σε οτιδήποτε ανέκυπτε στις ζωές τους, φαίνεται να είναι το κεντρικό θέμα της σειράς.

Ένα teaser trailer δημοσιεύτηκε στις αρχές της χρονιάς, χωρίς, όμως, να ξέρουμε πολλά για την υπόθεση. Τώρα, ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί το όλο το τρέιλερ της σειράς και, από αυτό που βλέπουμε, μάλλον πρέπει να ετοιμαζόμαστε για μία εξαιρετική παραγωγή.