Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του Batman και ο Colin Farrell είναι αγνώριστος

Νατάσσα Σχοινά
Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του Batman και ο Colin Farrell είναι αγνώριστος

Δύσκολα θα καταλάβεις ποιος είναι ο ηθοποιός.

Όταν κυκλοφόρησαν τα νέα για την άφιξη της νέας ταινίας του Matt Reeves, The Batman, που μαζί φέρνει και μία εντελώς καινούργια προσέγγιση του χαρακτήρα, όλοι μας γίναμε περίεργοι. Πέρα από τον ίδιο τον χαρακτήρα που είναι γνωστός μέχρι και στη γενιά των παππούδων μας, είχαμε έναν Christopher Nolan που πήρε την ιστορία του ήρωα και την απογείωσε. Έφερε στον κινηματογράφο μία τριλογία που θυμούνται οι σινεφίλ κάθε είδους, ανεξάρτητα με το αν είναι ταγμένοι στον κόσμο των κόμικς ή όχι.

Το περασμένο σαββατοκύριακο, όμως, κατά τη διάρκεια του DC FanDome, έγιναν τα αποκαλυπτήρια του πρώτου τρέιλερ της ταινίας και ο κόσμος βρέθηκε μάλλον σε διχασμό. Ναι μεν σαφώς βλέπεις μία πολύ προσεγμένη παραγωγή, αλλά ακόμα παραμένει η απορία αν ο Robert Pattinson θα καταφέρει να αποδώσει όπως πρέπει τον χαρακτήρα.




Στο αν μη τι άλλο τίμιο τρέιλερ, πάντως, είδαμε τη διάθεση του δημιουργού να εστιάσει σε μάχες, εξαιρετική μουσική και έναν αγνώριστο Colin Farrell στον ρόλο του Penguin (01.18), που κυριολεκτικά τρομάξαμε να τον αναγνωρίσουμε. Φυσικά, έχουν γίνει οι κατάλληλες τροποποιήσεις στο πρόσωπό του, αλλά και πάλι κοιτούσαμε για αρκετή ώρα μέχρι να το πάρουμε απόφαση.

Για να δούμε την ταινία, θα κάνουμε υπομονή μέχρι το 2021, ελπίζοντας για το καλύτερο. Οπότε, ας μην προτρέχουμε από τώρα για να βγάλουμε συμπεράσματα.